Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Djfree link' Alıntı:Yay guzel ama bristone lastiklerle cok sert oluyor. Sert sekilde cukurdan gectiginde iceri ses aliyor.goruntu ve yol tutus acisindan cok memunum. Genelde aracin on alttaki citayi surtuyorum.bendeki yay H&R 3.5 cm.
yol tutuş bariz fark ediyor, tabi iyi bir lastikle daha güzel olur. ben lastikleri contisport ile değiştirmiştim. altını fazla sürtmüyorum ama bazen küt diye vurma oluyor. onun da sebebi yay kısaldığı için tekerleğin yukarı doğru mesafesi azalıyor. daha sert amortisör takmak gerekiyor ama henüz ona fırsat bulamadım.ASTRA0724 link' Alıntı:Üstadım cevabınız için teşekkürler. Konfor konusunda kaybınız hakkında kullanıcı olarak yorumunuzu öğrenmek isterim.
çok geç bir cevap oldu kusura bakma. jantlar 17 inç. 5x105 bijon sport orjinalle aynı.kenangokhan link' Alıntı:Halil abi bu jant 17 inch mi ? nedense gözüme küçük geldi
MeRt link' Alıntı:Arkadaşlar benimde bu konuda bir sorum olacak sizlere;
Yakın zamanda bende yay taktırmayı düşünüyorum ama bazı çekincelerim var. :
Mesela İstanbul'daki yaylı arkadaşlar hiç Harem-Sirkeci arabalı vapuruna binmeyi, inmeyi tecrübe etti mi?
Öok sık kullandığım bir güzergah olduğundan arabalı vapura binememek beni baya sıkıntıya sokar.![]()