merhaba arkadaslar astra j arabama spor helezon yay taktırmayı düşünüyorum ama bir bilgim yok yaylar hakkında örnek olarak 30 mm mi ? daha alçaltıyor yoksa 50 mm mi ? thnxx
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30mm aracı yere 30mm daha yaklaştırır, 50mm olan da aracı yere 50mm daha yaklaştırır. dolayısıyla 50mm yay, aracın altının yere değme ihtimalini daha çok arttırır.dreamerr55 link' Alıntı:merhaba arkadaslar astra j arabama spor helezon yay taktırmayı düşünüyorum ama bir bilgim yok yaylar hakkında örnek olarak 30 mm mi ? daha alçaltıyor yoksa 50 mm mi ? thnxx
bence de ama eibachlar 4cm. bu beni düşündüren en büyük konu. 4cm biraz fazla aslında bizim yollar için.Djfree link' Alıntı:3 cm ideal. 045thumbsup
benim brava vardı ona takmıştım eibach. 8-9 sene bindim öle daha fazla inme falan olmadı. olurmuymuş öyle şey. ozaman bekleyelim hiç yay takmayalım orjinal yaylar da insinDjfree link' Alıntı:halil abi bide belli bi süredeen sonra yay biraz daha iniyomuş.doğrumudur bilemem.oldumu sana 5 cm![]()
benim brava vardı ona takmıştım eibach. 8-9 sene bindim öle daha fazla inme falan olmadı. olurmuymuş öyle şey. ozaman bekleyelim hiç yay takmayalım orjinal yaylar da insinhllb link' Alıntı:[quote author=Djfree link=topic=1891.msg40186#msg40186 date=1310739686]
halil abi bide belli bi süredeen sonra yay biraz daha iniyomuş.doğrumudur bilemem.oldumu sana 5 cm![]()
benim brava vardı ona takmıştım eibach. 8-9 sene bindim öle daha fazla inme falan olmadı. olurmuymuş öyle şey. ozaman bekleyelim hiç yay takmayalım orjinal yaylar da insinhllb link' Alıntı:[quote author=Djfree link=topic=1891.msg40186#msg40186 date=1310739686]
halil abi bide belli bi süredeen sonra yay biraz daha iniyomuş.doğrumudur bilemem.oldumu sana 5 cm![]()