spor helezon yay

dreamerr55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar astra j arabama spor helezon yay taktırmayı düşünüyorum ama bir bilgim yok yaylar hakkında örnek olarak 30 mm mi ? daha alçaltıyor yoksa 50 mm mi ? thnxx

Ynt: spor helezon yay

30 luk olması lazım....
30 milimetre 50 milimetreden kısadır
matematik olarak :)

dreamerr55 link' Alıntı:
merhaba arkadaslar astra j arabama spor helezon yay taktırmayı düşünüyorum ama bir bilgim yok yaylar hakkında örnek olarak 30 mm mi ? daha alçaltıyor yoksa 50 mm mi ? thnxx
30mm aracı yere 30mm daha yaklaştırır, 50mm olan da aracı yere 50mm daha yaklaştırır. dolayısıyla 50mm yay, aracın altının yere değme ihtimalini daha çok arttırır.

3 cm ideal. 045thumbsup

Djfree link' Alıntı:
3 cm ideal. 045thumbsup
bence de ama eibachlar 4cm. bu beni düşündüren en büyük konu. 4cm biraz fazla aslında bizim yollar için.

halil abi bide belli bi süredeen sonra yay biraz daha iniyomuş.doğrumudur bilemem.oldumu sana 5 cm :)

Djfree link' Alıntı:
halil abi bide belli bi süredeen sonra yay biraz daha iniyomuş.doğrumudur bilemem.oldumu sana 5 cm :)
benim brava vardı ona takmıştım eibach. 8-9 sene bindim öle daha fazla inme falan olmadı. olurmuymuş öyle şey. ozaman bekleyelim hiç yay takmayalım orjinal yaylar da insin :P

hllb link' Alıntı:
[quote author=Djfree link=topic=1891.msg40186#msg40186 date=1310739686]
benim brava vardı ona takmıştım eibach. 8-9 sene bindim öle daha fazla inme falan olmadı. olurmuymuş öyle şey. ozaman bekleyelim hiç yay takmayalım orjinal yaylar da insin :P
[/quote]
yaklasık bır 5-6 sene sonra 3 cm ınerse super olucak  :D

hllb link' Alıntı:
[quote author=Djfree link=topic=1891.msg40186#msg40186 date=1310739686]
[/quote]
hahahahhah az değilsin sende abi :)

teşekkürler bilgiler için arkadaslar 35 lik benim için ideal olan ozman... 14alkiss

Geri