spor hava filtresini nsl temizlerim?

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar bende spor filtre var vectradan kalan tek hatıra:(kazadan 1 hafta önce peder sök diyodu söküp yine takıyodum en son serviste söktürmüştü bende takmamıştım.yaklaşık 10.000 km kullanıldı ve hiç temizlemedim baya bi yere falan vurdum kiri çıksın diye baya bi siyah toz çıktı içinden kömür gibi en kolay nls temizleyebilirim?temizleme losyonu fln yok buralarda en basitinden nsl temizlerim?astraya takıp deniyicem temizledikten sonra yardımlarınız bekliyorum.

30 ytl lik bir filtresi ise yenisi al yok pahali ise ozel spreyleri war ama oda pahali. en iyisi bas suya kurut bisey olmaz

balata spreyi ile tem,izle 5 lira wd 40 ile yağla 5 lira etti sana 10 lira daha ucuz yolu yok

At makinaya yıkansın bişi olmaz.. Bide güzel yumuşatıcısını felan koy.. Calgon kullanmayıda unutma..

Basınçlı hava tutsan belki faydası olabilir.

Her filitre yapısı itibariyle yıkanmaz diye biliyorum. En garantilisi tazyikli hava tutmak.

ılıkdan biraz daha sıcak suya (kaynar deil) sıvı detarjan dök içine koy filitreyi beklesin ara sıra çalkala içinde ters cevir vs. temizlenince suyunu süz bırak kendi kurusun. hava tutarsan işi biter filitrenin toz alır haberin olsun. sarı mum spreyi var onu kullanman lazım başka bi sprey sıkarsan yaglı vs bişi toz toplar. K&N de sprey var 10 lira sanırım.

basınçlı hava tozunu atar buda senin işini görür ;)

:D:D:D makinaya at ama bir cuvalın içinde sonra kısa program pamukluya al kaliteli bir deterjan kullan.

bu yöntemden daha iyi hiçbirşey temizlemez.

Geri