Şöyle bir araç alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetokur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmetokur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle ilan linkini vereyim, bi bakın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...an-opel-hatasiz-60binde-combo-123890989/detay

Eğer link patlamışsa, yani ilan silinmişse sorularım şu şekilde;
-Farkettiğiniz gibi kaputta karbon var. Bu kaplama şekilde mi yapılıyor? Yani sökülebiliyor mu? Kaputun orjinal olup olmadığını karbon varken anlayabilir miyiz. Karbon olması kafamı karıştırdı, sıkıntı olur mu?

Bir de, araç km orjinalse fiyatı çok iyi geldi bana. zaten aciliyetten sattığını söylüyor. sizce nasıl fiyatı?

hayırlı günler

Kaputa bu şekilde bakmak yanıltabilir. Sökmeniz gerek. Zevk için yaptırılır genelde. Boya kontrol edilmesin şeytanlığı sanmam, zaten 200tl civarına karbon çektirilir orta-üst kalite. Temiz gözüküyor, incelemek gerek.

kasa varsa kaputun altında düzeltme falan var mı diye bakılıp anlaşılabilir...fakat boyayı anlamanın en iyi yolu onu sökmektir...

Aracın diğer yerlerinde sıkıntı yoksa tek başına kaputun işlem görmesi-boyanması vs kaza anlamında hiçbirşey ifade etmez.Ya taş düşmüştür yada çiziktir felan.Eğer kaput orjinal değil ise arka tarafında ki üretim mastiklerinin özensizliğinden çok kolay anlaşılır.
Eğer alacak isem başka yerler de şüpheli birşeyleri yok ise kaputun altına da şöylece bakar ve alırdım.

cevaplarınız için cümleten teşekkürler, araba gerçekten çok ilgimi çekti. hani arabayı beğenirsinizde ilanı açıp açıp bakarsınızya o durumdayım :))

cevaplarınız için cümleten teşekkürler, araba gerçekten çok ilgimi çekti. hani arabayı beğenirsinizde ilanı açıp açıp bakarsınızya o durumdayım :))

O zaman hayırlı olsun.

Geri