Sorunları nasıl anlarım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan linguist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

linguist

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba, easytronik cdti 2005 Corsa aldım. Almadan önce servise götürdüm bir şeyi yok dediler. Biliyorum bu konu daha önce de açılmıştır. ama bir kez daha toparlayabilir miyiz? Bu arabayı kullanırken nelere dikkat etmem gerekiyor? Mesela direksiyon kutusu ve şanzuman konusunda sıkıntıları olabiliyormuş. gerçi ben bi şey fark etmedim ama varsa nasıl anlayabilirim. İlk kez dizel araba kullanıcam. kaçıncı kmde ya da kaçıncı yılda benzinliden farklı olarak neler yapmam gerekiyor? Uzun yola gitmeden önce yapılacak bir şey var mı? herkes aklına geleni söyleyebilir mi? araba 47000 km.de şehir içinde bayan tarafından kullanılmış. Son olarak da lastikleri eski arabanın değiştirmem gerek sanırım hala üzerinde orijinal lastikleri var. ne tavsiye edersiniz?

şimdiden teşekkürler...:)

easytronik sanzuman kullanıs acısından buyuk rahatlık ama arıza durumda tum otomatık sanzumanlar gıbı senı uzer hem ekonomık olarak hemde zaman olarak.ne yapabılırsın? mesela aracı fazla hırpalamazsan sana sorun cıkarmaz.aracım dızel demıssın dızeller benzınlı motorlara gore daha hassastır.yanı yakıt aldıgın yere cok dıkkat etmelısın.servıs masrafları yıne benzınlı bı corsaya gore bıras daha fazladır.servıs bısey yok demısse yetkılı servıs ıse bırsey olacagını zannetmıyorum.opellerde en onemlı parca yanı hata kabul etmeyen parca trıger setıdır o degısmısse uzun yıllar gonul rahatlıgıyla bınebılırsın.ama degısmemısse onu ıhmal etme zıre basına cok buyuk bela olabılır.lastık konusuna gelınce butcene gore 4 mevsım bı lastık alabılırsın lastık ve fren olayını bekletme derım ben.kolay gelsın...

Son düzenleme:
bence de bütcen varsa 4 tane ucuzundan kumho filan kar lastiği al at garaja normal olarakta bi hız lastiği çak koç gibi olsun benim fikrim tabi bu

Geri