Sorun Sorun Sorun

Efeastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Şimdiye kadar bindiğimiz o eski model arabalar bile bizi yolda bırakmamışken bu araba keçıncı defa oldu yolda bırakıyo.Geçenlerde 2 sefer benzin pompasından bırakmıştı , şimdide 4-5 gündür marş dinamosundan bırakıyor.Geçen cuma ilk defa yaptı cumartesi yaptırdık biraz önce tekrar oldu opelden soğudum artık ne nazlı arabaymış ya:mad:herşey de kalite değil.İlk fırsatta dizel bi megane almak lazım.
bu arada marş dinamosunu saran arkadaşın suçu var gibi geliyor bana sizce nedir durum?

ya arkadaşım sadece şanssızlık diyelim buna arada cıkıyorr marş dünamosunun nasıl sardırdın verim alamazsın zaten sıfırını alıp takacaktınn bir mal tamire girdimi söküldümü ondan hayır bekleme daha ne kadar iyi yapılırsa yapılsın mutlaka bir yerde hata sorun verirr
bu arada dızel megane alacaksın herhelde kesinlikle tavsiye etmiyorum renoultun dizel serilerini almayın arkadaşlar çok acık ve net söylüyorum en kötü sistem bu araçlarda var tek seferde kötü mazota düş motor kitler affı yokkk cevremizden gördüğüm için yazıyorum bunları hiç bir ustada tavsiye etmez opeli bile tavsiye etmiyorlarrr almayın diyorlar dızelinii artık sen bilirsin elinden cıkartmaya bak o arabayı sen sorun bir kere başladıysa arkasıda gelirrr sat gitsin üçüne beşine bakma

evet aslında şanssızlık dediğin doğru ama üst üste gelmesi sinir bozuyo.0 ını almak lazımdı da bu sıralar durum uygun değil.yapan ustayla konuştuk getir tekrar yaparım dedi.yarın götürürüm bakalım ne olcak.
bu arada megane'ıda bende yakınlarımdan biliyorum benim amcam yıllardır kullanıyor ve hiçbi problem çıkmadı.Ama şansın yaver gitmedikten sonra 0 arabada bile sorun çıkabiliyor.Hayırlısı diyelim.

abiciğim bindiğin araba kaç model ve kaç binde ? hemen soğuma arabandan bak ben 2000 yılında sıfır astra aldım 130 bin km bindim bunun 40 bini sıralı sistem lpg idi 10.10.2008 de gözüm kapalı verdim sıfır corsa ecoflex aldım çıktım.
bunca yıl bindim maşallah bana mısın demedi daha da bir 10 yıl götürür ama ben her zaman yetkili servise götürdüm arabayı...

arkadaş opel alman malı alman malından şaşma şayet yarın evlenicek olsam alman bi hatun alırım disiplinli oluyor sağlam olur renonun dizelini bedava verseler yanaşma sen git sıfır bi marş al bas marşa yola devam korkmada soğumada

abiciğim bindiğin araba kaç model ve kaç binde ? hemen soğuma arabandan bak ben 2000 yılında sıfır astra aldım 130 bin km bindim bunun 40 bini sıralı sistem lpg idi 10.10.2008 de gözüm kapalı verdim sıfır corsa ecoflex aldım çıktım.
bunca yıl bindim maşallah bana mısın demedi daha da bir 10 yıl götürür ama ben her zaman yetkili servise götürdüm arabayı...

99 model 125 bine yaklaştı araba.Dediğin gibi abi uzun süre bineceğimizi bilsek 0 almak mantıklı ama babam da bende sıkılıyoruz hemen arabadan kısa vadede de 0 almak fazla zarar.

arkadaş opel alman malı alman malından şaşma şayet yarın evlenicek olsam alman bi hatun alırım disiplinli oluyor sağlam olur renonun dizelini bedava verseler yanaşma sen git sıfır bi marş al bas marşa yola devam korkmada soğumada

:D güzel bi yaklaşım ama; renoyuda o kadar kötülememek lazım sonuçta köklü bi firma ve köylerde traktör niyetine bindiğimiz 12 leri filan unutmayalım, sağlam araçlar.Malzeme kalitesinde opel kadar iyi değil tamam ama Türkiyede opelden çok sattığına da dikkat etmek gerekir.

ya arkadaşım sadece şanssızlık diyelim buna arada cıkıyorr marş dünamosunun nasıl sardırdın verim alamazsın zaten sıfırını alıp takacaktınn bir mal tamire girdimi söküldümü ondan hayır bekleme daha ne kadar iyi yapılırsa yapılsın mutlaka bir yerde hata sorun verirr
bu arada dızel megane alacaksın herhelde kesinlikle tavsiye etmiyorum renoultun dizel serilerini almayın arkadaşlar çok acık ve net söylüyorum en kötü sistem bu araçlarda var tek seferde kötü mazota düş motor kitler affı yokkk cevremizden gördüğüm için yazıyorum bunları hiç bir ustada tavsiye etmez opeli bile tavsiye etmiyorlarrr almayın diyorlar dızelinii artık sen bilirsin elinden cıkartmaya bak o arabayı sen sorun bir kere başladıysa arkasıda gelirrr sat gitsin üçüne beşine bakma

tamamen katılıyorum renonun dizeli çok çabuk motor yiyor ve 3500 liradan aşağıya zor toplanıyor;bence dizel reno almayın......

tamamen katılıyorum renonun dizeli çok çabuk motor yiyor ve 3500 liradan aşağıya zor toplanıyor;bence dizel reno almayın......

Çevremde sanayide olan o kadar insan var onların galerici tanıdıkları var o kadar insan dizel alacaksan reno al diyorlar bi burda duyuyorum renonun çabuk motor yediğini vesayre bence bu kadar önyargılı olmayın.O kadar insan nesi için alıyor bu arabayı anlamıyorum.Hor kullanılmış şirket arabası olan megane lar bile 150-200 bini rahat görüyorlar.İyi arabayı sadece alman isveç yapacak değilya.

Çevremde sanayide olan o kadar insan var onların galerici tanıdıkları var o kadar insan dizel alacaksan reno al diyorlar bi burda duyuyorum renonun çabuk motor yediğini vesayre bence bu kadar önyargılı olmayın.O kadar insan nesi için alıyor bu arabayı anlamıyorum.Hor kullanılmış şirket arabası olan megane lar bile 150-200 bini rahat görüyorlar.İyi arabayı sadece alman isveç yapacak değilya.
cevrendeki insanlara dikat et bence ben meganı bilimem ama ciliyonun dizeli ic tutmuyorlar reno nun dizeli ikinci elde gitmiyo bunu bilderim

cevrendeki insanlara dikat et bence ben meganı bilimem ama ciliyonun dizeli ic tutmuyorlar reno nun dizeli ikinci elde gitmiyo bunu bilderim

Çevremdeki insanlar akrabalarım zaten kimse benim kötülüğümü isteyerek konuşmaz.
Bence bu kanı da yanlış çünkü o kadar büyük şirketler pazarlamacılarının altına dizel clio verirken biraz araştırıp veriyordur sanırım sorunsuzluk bakımından kendi başlarının ağrımasını istemezler.Ayrıca eski cliolarda 68 bg lik dizel vardı sanırım(şimdi ne var bilmiyorum) ve onun pek yeterli olduğunu söyleyemem.Megane'daki 80 ve 100 bg likler bizim 1.6 100 bg lik astradan daha tatmin edici.Ve o motorun forddanda opeldende daha sorunsuz olduğu kanaatindeyim(dizelde).
Beni burda reno savunucusu olarak görmeyin sadece objektif bakıyorum ben, kimse yanlış anlamasın.

Geri