Merhabalar, 2016 Astra hb 1.4 benzinli otomatik aracımı alalı yaklaşık 6 ay oldu. Aldığımın ilk ayında 3. vitesten 4'e geçerken sanki iki kere vites değiştiriyormuş gibi bir silkelenme olduğu için servise gittim. Kalibrasyon yaptıklarını ve birazda alıştırma yaptıklarını, aynı model şanzıman arabayı denediklerini ve onda da 2'den 3'e geçerken yaptığını söylediler. Sonuçta silkelenmenin azaldığı ama tamamen geçmediğini gördüm, biraz da işi zamana bırakayım dedim (alıştırma yapılıyor nasıl olsa
) . Şimdi de (Arabayı manulde kullanırken farkettim) 3. viteste giderken ayağımı hafif gazdan çektiğimde arabanın kısa bir süre (1-2 saniye gibi) için deviri düşürdüğünü (Örneğin 3.000 devirdeyken 2.500 e kadar) sonra tekrar eski haline getirdiğini haliyle arabanın sarsıldığını farkettim.
Tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum ama benimle aynı sorunu yaşayan veya sorunun ve çözümün ne olduğunu tahmin edebilen arkadaşlar var mı diye merak ettim...
Şimdiden Teşekkürler

Tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum ama benimle aynı sorunu yaşayan veya sorunun ve çözümün ne olduğunu tahmin edebilen arkadaşlar var mı diye merak ettim...
Şimdiden Teşekkürler