Sony vpl-ex7 projeksion nasildir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tatum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tatum

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ark.lar önümüzdeki hafta sınıfım için bu ürünü almayı düşünüyorum.
Fiyatı ist.bilişim de 930 civarı peşin buna yüzde 18 okullar için uygulanan
kvd indirimini de uygularsak 800 civarına geliyor,

Bu ürünlerden pek anlamıyorum bilen ark.lar yardımcı olursa sevinirm,
aynı model başka yerlerde neden pahalı,ist.biişimde ucuz,bu konuda da bilgisi olan var mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-vpl-ex7-pro-vpl-ex7-pro-2000-ansi-lumen-900:1-kontrast,-1024x768,-3000-saat-lamba-omru/productDetails.aspx?I_ID=40616

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY_VPL-EX7-LCD-PROJEKSIYON,9103.html

yok mu bilgisi olaaannn:(

ben projeksiyonların içinde çok çalıştım yani ithalat yapan firmanın muhasebesindeydim. güzel cihaz diyordu arkadaşlarım o zmn okullarada çok satıyorlardı. yani okulda öyle üstün kalitede bir cihaza zaten gerek yok.

http://www.projeksiyon.info.tr/tag/projeksiyon-nedir/

bu adreste her türlü bilgiyi bualbilirsin...
kullanım amacın önemli. evde film için kullanacaksan kontras yüksek olmalı ansilümen düşük olabilir zaten karanlıkta seyredeceksin...okulda sunum için falansa kontras düşük olabilir ama lümen (ışık şiddeti) yüksek olmalıki gündüzde aydınlıkta seyredilebilsin... ana kıstaslar bu. ayrıntılar sitede yazılı. bende bakıyorum hala karara veremedim:)

ayrıca istanbul bilişim distribütör garantisi olmayan ürün satıyor... servisini kendi bünyelerinde veriyorlar... biraz sakat... çok şikayet var şikayetimvar.com da ona göre tedbirinizi alın...

yok mu bilgisi olaaannn:(

Değerli arkadaşım;
Ucuz bulduğunuz yer buradaki arkadaşımın da dediği gibi ithal eden de satan da aynı
Firma olmasından kaynaklanıyor.
Garantili üründür ancak kendi servislerinde bakmaktadırlar.Evim elektronik çöplük olduğu için şunu açıkca söyleyeyim ki Elektronik olayı milli piyango gibidir.Ben her mağazadan alışveriş yapıyorum bu ucuz bulduğunuz yerden de plazma,laptop ve Mitsubishi marka projeksiyon aldım.Arıza olmadığı için hiçbir sorun yaşamadım.Ama ürünü ucuz ararken aradaki farkında rizikosuna girmek gerekiyor.
Şikayetleri inceledim genelde parayı verdim eve gittim gelmedi yada değiştirip üst model için oyaladılar gibi yorumlarla dolu.
Ola ki bir arıza olursa sanırım şahıstan ziyade bir eğitim kurumu karşısında daha temkinli olacaklardır.
Bence işin en olmazsa olmazı
Elektronik alırken orda tecrübe edip araştırıp kutulayıp teslim aldıktan sonra ödeme yapmanız.
Ben parasını vereyim siz bana gönderin deki satıcı heyecanı
yerine,ürün gelince beni bu numaradan arayın faturamı kesin ödemeyi yapayım daki heyecan her zaman daha fazla olmuştur.
Projeksiyon alırken ayrıca bir tavsiyem lambasının fiyatı ve ne kadar sürece stoklarında olup olmayacğını öğrenin.
Çünkü genelde fiyatı ucuzlayan ürünler bir daha getirilmeyeceğine işarettir ve bir süre sonra sarf malzemesinide stokta bitirir sonrada lazım olunca yüksek rakamlara süründürürler.
SEVGİLER SAYGILAR

Geri