sonunda aldım corsa'yı

sssguler

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2004 model corsa 1.4 N-Joy Twinport sabah aldık sonunda. Fiyat 15350 değişeni yok. 1 parça boyalı. 4 latik değişecek. onunla beraber bakımıydı filan 750 liralık masrafım var bakalım. Nasıl sizce? Eşimin arkadaşları 2004 model arabaya 15350 çok 2008 model Hyundaı Getz alırdın aynı fiyata demişler de ben de size sorayım dedim. :)

getzle corsa birmi die sorsaydiniz:)hayirli olsun bu arada:)

Son düzenleme:
getz bildiğin magirus dolmuşun ufak hali :) hiç iyi bir kıyaslama yapmamışlar bence de :) allah kaza bela vermesin güle güle kullanırsınız inşallah.

lastiklerin ebat nedir ne alacaksın ?

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Elmayla armutu kıyaslmasınlar dedim:) Lastik Continental düşünüyorum. Biraz hesaplı olacak da:) Ebatlar 175 65 14. Yalnız satan kişi doktor ve komediydi. Araba herşeyiyle orjinal, LASTİĞİ BİLE ORJİNAL demez mi:) Bende değiştirmicem satarken lastiği bile orjinal diye satarım artık:) Fiyat nasıl sizce arkadaşlar?

fiyatı bilmem ama iyi bir araba almışsın güle güle kullan getz le kıyaslayanlarıda sen kına artık ne diyeyeyim otomobilden bahsediyoruz dolmuştan değil

Teşekkür ederim arkadaşlar. Hem ne düşündüm bakın. Üzerindeki orjinal lastikler Continental, aynısını alırsa orjinalliği de bozulmaz:)

hayırlı, uğurlu olsun
şahsen getz kullanmış biri olarak , o fiyata alınabilecek sorunsuz ve masrafsız bir araba olduğunu söyleyebilirim. kullanım zevki fena sayılmaz. uzun yolda sürüşü çok rahat olan bir araçtır. Getz in hakkını yememek lazım.yorumlar öncesinde o aracı kullanıp test etmiş olmak çok önemli. ön yargılı davranmamak lazım. sonrasında yapılan görüşler daha sağlam ve yapıcı olur.

Geri