sonaxta boya koruma yardım

maverick37

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracıma 2 hafta önce boya koruma yaptırdım.boncuklanma devam ediyor ama boya üstündeki kayganlık yok bu normalmidir.

aracını yıkattıysan bir nebze kayganlık gidebilir ama aşırı gitmemeli

Şu sonax meguars ilah ettiler türkiyede ikisi de ülkelerinin en ayak takımı cilaları.

Ben 2 yılımı sonaksla harcadım 2005 2007 arası araba 92 modeldi ve o yıla kadar hiç cila-boya vs görmemişti.2007 internetten autoglym aldım ondan sonra devam ettim çok çok memnunum...

ben nisan ayında sonaxta nano guard boya koruma yaptırmıştım ama hiç memnun kalmadım. birdaha sonaxta asla yaptırmam

Şu sonax meguars ilah ettiler türkiyede ikisi de ülkelerinin en ayak takımı cilaları.

Ben 2 yılımı sonaksla harcadım 2005 2007 arası araba 92 modeldi ve o yıla kadar hiç cila-boya vs görmemişti.2007 internetten autoglym aldım ondan sonra devam ettim çok çok memnunum...

Meguiars mi???

megiars yanlış oldu pardon turtle wax diyicektim

parası olan poorboys yada griots garage alsın derim

Sonax'ta araba yıkatırım ama boya koruma yaptırmam..
Yaptırılacaksa Meguiar's makul bir seçenek.

Ben lendim uğraşıyorum bu işlerle ama
Yurt dışından getirtmeye güvenemediğimden poorboys, collinete'a geçiş yapamıyorum..
Turtle Wax, Meg'e devam..

turtle wax bazı ürünlerde carpex ile aynı içeriğe sahip :)

turtle wax bazı ürünlerde carpex ile aynı içeriğe sahip :)
turtle wax berbat ötesi bence ben en son kendım meguıars quick detailer diye bir ürün aldım hızlı sprey cila pek fena sayılmaz ama çbs belko ile yapılan uygulamanın yerını de tutmuyor sonax denemedim ziebart da 2 araç yaptırdım memnun kalmadım kısaca çbs yi tek gecerim

turtle wax berbat ötesi bence ben en son kendım meguıars quick detailer diye bir ürün aldım hızlı sprey cila pek fena sayılmaz ama çbs belko ile yapılan uygulamanın yerını de tutmuyor sonax denemedim ziebart da 2 araç yaptırdım memnun kalmadım kısaca çbs yi tek gecerim

Abi önerdiğin cila bumu ? bu değilse bi linkini atabilirmisin sana zahmet.

Geri