arkadaslar bılenlerınız vardır aracımı yenı aldım sayılır 1-2 ay falan oldu asagı yukarı araba sabahları calısmıyodu arabayı aldıgım yerden ogrendım kı aynı sorun ben almadan once de varmıs sorun motor devır sensorundenmıs (bu arada ozel servıse goturdum motoru kurum baglamıs dedı ordakı arkadas rektefıye olacak motor dedı yuregım agzıma geldı resmen benden oncekı sahıbı normal mazot almıs ondan olmus)neyse bayagı bı uzun ugraslar sonunda degıstırdım motor devır sensorunu aracım su anda calısıyo ama motor sogukken hava cok soguk olsun olmasın cok zor calısıyo calıstıktan sonra uvvv dıye bı ses gelıyo bu sesın buyuk bı ıhtımalle marj dınamosundan geldıgını zannedıyorum ama bu kurum baglama olayını bana bı acıklarsanız sevınırım bu aralar hyundaı getz denedım o arac benımkınden daha guclu bu kesın 1.5 motor crdi sonucta ama benım arabam kalkıslarda falan zorlanıyo araba guc kaybetmıs sankı anlamadım bu kurum olayını bana acıklayın ne olur yardımlarınızı beklıyorum aracım 2004 model 90.000 km de trıger kayısı degıstı fıltrelerı degıstı hersey tamam yanı nıye boguluyor off kafayı yıcem cok yakmayada basladı
bu kurumu temızlemenın baska bı yolu yok mu
burda olmazsam msn adresım ekleyebılırsınız : ersinbakacak@hotmail.com
bu kurumu temızlemenın baska bı yolu yok mu
burda olmazsam msn adresım ekleyebılırsınız : ersinbakacak@hotmail.com
Son düzenleme: