Skoda Fabia 2009

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraqh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buraqh

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
car_photo_216366_7.jpg

Motor Hacmi Motor Gücü Vites

1.2 lt. benzinli 51 kw / 70 hp 5 manuel
1.4 lt. benzinli 63 kw / 85 hp 5 manuel
1.6 lt. benzinli 77 kw / 105 hp 6 otomatik
1.6 lt. benzinli 77 kw / 105 hp 5 manuel
1.4 lt. dizel 51 kw / 70 hp 5 manuel
1.4 lt. dizel 59 kw / 80 hp 5 manuel

Bu arac hakkında bilgisi olan etrafında tarafında kullanıpta fikir sahibi olan arkadaslar varsa sevinirim yarın bakmaya gideceğim 1.4 dizel'e...

skoda-fabia_1.jpg

bana sorarsan çok güzel araçlar geçen taksiciden duydum sıfır almış dizel 370 bin km yapmış motorda tık yok diyordu :D ama parça sıkıntısı var sanırım ... şahsen binilecek araçlar ama ikinci eli pek yok...

Skodaları bende seviyorum. Fabia'da güzelmiş.

ben gittim gördüm aracı. bi ara niyetlenmiştimde ama bana arac fotolarda göründüğü gibi gelmedi. sanki fotolarda arkası daha iri duruyor gibi gelmişti. ama gerçekte ben o hissi yakalayamadım ve soğudum araçtan. skodalar motor olarak sıkıntısız araclar biliyorsunuz wv bünyesinde üretiliyorlar. ayrıca parça konusuna katılmıyorum. biz octavia ya sıkıntısız parça temin edebiliyoruz. 2. elleride öyle çok kötü değil.

Ben 2006 Model Fabia 1.4 TDİ kullanıyorum...

Araç Wolksvagen Markası altında üretildiği için İşçilik ve malzeme kalitesi sınıfının üstündedir. Motoruda Wolksvagen lerde kullanılan TDI motordur.

1.4 TDI motor 3 silindirli olduğu için, biraz fazla ses ve sarsıntı yaratıyor fakat ekonomi ve performans açısından oldukça tatminkardır.

Belki yeni kasalarda motor sesi problemi çözülmüştür, bilmiyorum...

Ambiante donanım paketi seçmenizi tavsiye ederim, keza Classic le arasında konfor ve güvenlik açısından oldukça fazla fark var.

Servis ve yedek parça açısından hiçbir sorun yok, eğer burada sorun denilen pahalı olması ise, orjinal yedek parçalar Çek Cumhuriyetinden geldiği için biraz pahalı ancak SKOPAR firması yurtiçi talebi uygun fiyatlarıyla karşılıyor. Ben Özel Servise gidiyorum ve fiyatlardan memnunum...

Skoda almanızı tavsiye ederim, ancak TÜRKİYE deki önyargılı müşterilerden dolayı 2. elde sizi biraz zorlayacaktır. Göz önüne alınması gereken önemli bir faktördür.

Hayırlısı Olsun ...

Eski kasası var amcamda 80.000de maşallahı var
motor 3 silindirli tdi 80bg 3 silindire bakmamak lazım
chiplenirse multiler peşinden havlar :D

MINI COOPER ?
benzetilmis gibi geldi bana

dayımda octavıa var taş gibi

bu aracı sitesindeki fotolarda gördüğümde hayran kalmıştım,ama gecen karsı binadaki bir ablamız aldı,görüntü tamamen berbat bence..

Bu araçlara VW eli değdikten sonra kalitesi oldukça arttı. Alınabilir araçlardan. Ben kendi açımdan bir yorum yapayım, tek sayılarla biten silindir sayısına sahip olan araçlara bir türlü ısınamadım. Audi 100, Mercedes 250 gibi araçlar bu nedenle ikinci elde fazla tutulmadılar. 3 veya 5 silindirli araçların motorlarının dönüş dengeleri zor sağlandığı için motorlarının teferruatlı ve titreşimli (vuruntulu) olduğunu okumuştum.

Geri