Siz Neden Opel Aldınız.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MOKIA

Başkan
Bilgi Girilmemiş
Merhaba.
Siz neden opel aldınız.?

Ben Lise ve üniverste yıllarında malum ögrencilik hali. Otostop ile gidip geliyoduk. Bu nedenle O dönemde binmediğim araç kalmamıştı. Opel Astra yada Vectra ya binince kalkışta aracın gücünü hissediyordum ivmelenmeden koltuğa yapışıyodum.
Ozaman karar vermiştim. Birgün araç alırsam Opel olacak diye.
Ama ozamanlar Vectra erkek arabası Astra yı bayan arabası olarak görüyodum. Vectra daha çok hoşuma gidiyodu.

Ama bugün Astra'm var ve memnunum.

ucuzluğu önemli bir etken benim almamda bu fiyata böyle bir araç! Aynı zamanda görünüş olarak sürekli birşeyleri ilk çıkaranın opel olduğunu düşünmüşümdür hep. İçimde bir sıcaklık vardı herzaman opel'e karşı.. :D

15 senedir opelimiz var alışkanlık diyelim :)

1990'da babam gümrükten 84 model bi rekord çıkarmış. ben daha 3 yaşındayken. o zamandan beri opele binerim. 93'te birde skoda forman aldık ama o geçiciydi. sonra bi rekord daha aldık. 2 tane rekord vardı. alışkanlık oldu diyebiliriz. iki rekord'u da satıp yine opel aldık. beni en etkileyen yönü kalitesi...

18 yıldır opel'in içindeyim. opel'in içinde büyüdüm...

Bir sıcaklık var Opel'de

fiyat / performans-kalite, sağlamlık, marka izlenimi, kasa dizaynı ve avrupalı olması aklıma ilk gelenler

en uygun fiyata,maksimum kalite,konfor ve tabiki sağlamlık

ucuz,az yakıt tüketimi :D

Opel bir tasarım harikası, diğer etkenleri saymakla bitmez zaten. Özetleyim dedim. :)

15 yıldır opel vectra kullanıyorum o yıllarda araba diye satılan tenekelerin yanında gerçek bir araba idi bugün o zamanki prestijini sadece korumaya çalışıyor diye düşünüyorum.

Geri