Herkeze merhabalar (tanıyan tanımayan)
7 yıl boyunca orjinal parça harici herhangi bir aksesuar yada parça takılmayan aracıma OPELİM.NET dönemi başladıktan sonra bir takım değişiklikler uyguladım.Aracın yaşı gereği, değişmesi ve zevk mahsulü bazı alınması gereken parçalar ekledim,eklettirdim.Çoğu sizin fikir ve beyanlarınızla uygulandı.Fotoğrafların çoğu parça parça konu içlerinde var.Ama ben buraya tek bir yere toplayım istedim.Çoğu kişinin zevkine hitab eden-etmeyen değişiklikler yaptım.Öncelikle bi "Maşallah"ınızı aldıktan sonra olumlu olumsuz yorumlarınızın başımın üstüne yeri var.
Egzoz ile başlayan ve küçük çaplı sonu gelmeyen değişiklikler şöyle;
Harward HR-508 A 500W 2Ch Oto Anfi power serisi
El yapımı Cerwin Vega subwoofer
Koltuk ve direksiyon kılıfları
Avrupa Vanalı elektronik egzoz
Orjinal Armster kolçak
Ayak bölümü şerid led ışıklandırma
Arka-ön led tavan lambaları
Osram 5000K cool blue kısa + sis farları
Led park lambası
Yeni GM marka ön tampon-ızgara-far seti(Kazadan sonra sıfır alındı.)
Son susturucu performans egzoz
3M stickerlar
3 haftalık boya koruma
ve tabiki yeni dostluklar...
Bunları ne yazık ki öğrenci harçlığımla yaptım.Allah nasip ederse işe girdiğimde daha göze çarpan değişiklikler yapmayı planlıyorum.
İşte benim Siyah İnci'm.
Not:Unutmayın ki dünyada milyar tane araba var.iyisi kötüsü hızlısı hantalı modifiye edilmişi edilmemişi.Ama sizin için en güzel araba SİZİN ARABANIZDIR
7 yıl boyunca orjinal parça harici herhangi bir aksesuar yada parça takılmayan aracıma OPELİM.NET dönemi başladıktan sonra bir takım değişiklikler uyguladım.Aracın yaşı gereği, değişmesi ve zevk mahsulü bazı alınması gereken parçalar ekledim,eklettirdim.Çoğu sizin fikir ve beyanlarınızla uygulandı.Fotoğrafların çoğu parça parça konu içlerinde var.Ama ben buraya tek bir yere toplayım istedim.Çoğu kişinin zevkine hitab eden-etmeyen değişiklikler yaptım.Öncelikle bi "Maşallah"ınızı aldıktan sonra olumlu olumsuz yorumlarınızın başımın üstüne yeri var.
Egzoz ile başlayan ve küçük çaplı sonu gelmeyen değişiklikler şöyle;
Harward HR-508 A 500W 2Ch Oto Anfi power serisi
El yapımı Cerwin Vega subwoofer
Koltuk ve direksiyon kılıfları
Avrupa Vanalı elektronik egzoz
Orjinal Armster kolçak
Ayak bölümü şerid led ışıklandırma
Arka-ön led tavan lambaları
Osram 5000K cool blue kısa + sis farları
Led park lambası
Yeni GM marka ön tampon-ızgara-far seti(Kazadan sonra sıfır alındı.)
Son susturucu performans egzoz
3M stickerlar
3 haftalık boya koruma
ve tabiki yeni dostluklar...
Bunları ne yazık ki öğrenci harçlığımla yaptım.Allah nasip ederse işe girdiğimde daha göze çarpan değişiklikler yapmayı planlıyorum.
İşte benim Siyah İnci'm.
Not:Unutmayın ki dünyada milyar tane araba var.iyisi kötüsü hızlısı hantalı modifiye edilmişi edilmemişi.Ama sizin için en güzel araba SİZİN ARABANIZDIR