Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aracınız enjoy paket olduğu için sis farı mevcut değilmephisto link' Alıntı:sis farlarıma nasıl bir ampul takabılırım arabam enjoy paket oldugu ıcın sıs farı yok ne yapmam gerekıyor ne taktırmalıyım yardımcı olursanız sevınırım![]()
sn.astraowner sizin aracınız enjoy plus paket, siz de sis lambaları mevcutastraowner link' Alıntı:Bi yanlislik olmasin benimaracimda var on arka sis fari
Sn.mektirici,mektirici link' Alıntı:arkadaşlar merhaba,
benim aracım 2010 model astra j enjoy plus paket, aracımda sis farı yok sadece sinyal olarak kullanıyorum. 2010 model epp araçlara sonradan sis farı montajı yapılabiliyor mu? konu ile ilgili bilgisi oan arkadaşlar varsa cevap yazmalarını bekliyorum.
teşekkürler
problemin çözümünü çok güzel açıklamışsınız, teşekkürlerçağlar 52 link' Alıntı:2010 modellerde enjoy ve enjoy plus larda sis farı yoktu.sadece sport donanımda sis farı vardı.sonra 2010 sonuna doğru(2011 başıda olabilir) enjoy ve enjoy plus donanımlarınada sis farını standart olarak sunmaya başladılar.bu dönem içerısınde sport donanımlarda usb hava sensorleri çıkarıldı.