sis farı taktırma maliyeti

astra_cem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dostlar bazı konularda astra classic'e sis farı takılabileceğini tesisatının hazır olduğunu söylemissiniz. peki ben bunu opelde yaptırmaya kalksam kaç paraya mal olcağını biliyomusunuz. sis farı kaç paradır kaç para işçilik alırlar. sis farsız pek bi işe yaramıyo. ücret hakkında kesin bi bilgi verebilirmisiniz.:good: :good: :good: :)

Astra yı bilmiyorum ama corsa c lerinki 180 milyon civarı sislerin fiyatı takma hariç.Eğer sis düğmelerin varsa özel ustada da bağlatabilirsin garanti durumun yoksa.

Aracın garantisi bitmiş durumdaysa bence direkt tanıdığın,güvenilir ve donanımlı bi özel servise git ...

ben taktım piyasada sis farının çifti 80 milyon.artı ön tampona sis farı deliği açılacak.far anahtarındanda arka sisle birleştirilip sigortaları takılacak sana maliyeti 130 bulur.bilgin olsun.istersen yardımcı oluruz

150 civarını bulur

sağolun arkadaşlar. garanti daha ilk 7 ayında. oyüzden opelde yaptırcam. oda biraz masraflı olcak galiba.

beyler 93 gt sol sisfarı camı kırıldı kaca patlar?

Yani bu durumda arka sis farina baglandigi zaman ve sis dugmesine basildigi zaman hem arka hemde on sis farlarimi yaniyor? Bu durumda biri ben aydinlatirmi:confused:

illa garantide diye yetkilide yaptırma zorunluluğun yok sadece taktığın parcalar orjinal olsun yeter..

konunun açılış tarihi ilginç ama serviste komple 250-350 arası. Yok yan sanayi alırım dersen 55 ytl sisler tampon ve elk işçiliği 50-100 arası sana en çok toplam 150 ytl ye patlar. Ben yan sanayi olayına girdim ve 6 aydır hiçbi şikayetim yok

Geri