sirkülasyon-klima-arka cam açıcı...

teşekkürler arkadaşlar

:good: :good:
sogunduz' Alıntı:
Arkadaşlar kalorifer veya klimanın yön butonu (yanlış ifade etmedim umarım) camı gösteriyordur. Üflemeyi camdan başka bir bölüme (örn: ayaklara ) çevirdiğinizde sirkülasyon ışığının yandığını göreceksiniz.(en azından benim arabamda böyle çalışıyor. Belki benimkide bozuk.)

adnanor' Alıntı:
ya ben bu vama çevirme olaytını merak ettim şimdi.gidip bi bakacam.ama benimde ışık sorunum var.şu kalorifer kontrol tesisatı varya.klima kontrolünün üzerindeki yer.onlarda ışık hiç yanmıor.acana bana kaça patlar bu srun.

fazla pahalı değil tabi elektrikcin tanıdıksa. altı üstü 2-3 ampul.

Evet Doğrudur Yorumlar

Bende Denedim Bugün.cama çevirince O Sirülasyon Lambasi Yanmiyormuşşş.bilgilendim.teşekkürlerr

mdellal' Alıntı:
Camlar dışında bi yöne çevirip o sirkülasyon düğmesine basarsan ışığının yandığını göreceksin tabi ampulü patlak değilse ...

Aynen katılıyorum bende de böyle çalışıyor

gkny' Alıntı:
cama verirsen lamba yanmaz sebebini bende bulamadım ama ayaklara+cama werirsen lamba yine yanıyo

arkadaşlar o düğme polen filtresini açar ve kapatır yani hava dolaşımını ya dışardan almaya yada sadece içerdeki havayı tutmaya yarar...

eğer kışın o düğme basılı kalırsa ( ışık yanarsa ) aracın camları buğar yapar çünkü dolaşım yoktur sizin ve arabadakilerin nefesi araçta temiz hava olmadığı için buhu yaptırır...

ama hava yönlendirmeyi cama ayarlarsanız polen filtresi açılır ve temiz hava içeri girer camdaki buhu da gider...

gkny' Alıntı:
cama verirsen lamba yanmaz sebebini bende bulamadım ama ayaklara+cama werirsen lamba yine yanıyo[/qu

cama çevirirsen ışık yanmaz, çünkü ön camın altındaki ızgardan havayı çekiyor. (sigara dumanı üfle ve gör :D ) Eğer sen ön cama doğru hava üfletirsen otomatik olarak, sirkülasonu kesip dışarıdan hava verir. Son derce normal yani...

cct37' Alıntı:
gkny' Alıntı:
cama verirsen lamba yanmaz sebebini bende bulamadım ama ayaklara+cama werirsen lamba yine yanıyo[/qu

cama çevirirsen ışık yanmaz, çünkü ön camın altındaki ızgardan havayı çekiyor. (sigara dumanı üfle ve gör :D ) Eğer sen ön cama doğru hava üfletirsen otomatik olarak, sirkülasonu kesip dışarıdan hava verir. Son derce normal yani...

güzel arkadaşım bende zaten onu diyorum direk cama werince yanmaz ama CAM+AYAKLAR yazmışım dikkatini çekmedi sanırım o konumda da ışık yanıyo

Geri