sırf SIFIR İLE O karıştığı için tüvde sorun çıktı :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:mad: ruhsattın sayfası değişiyor yaklaşık 118 lira bize giriyor sıfır yerine O YU yazanı allaha havale ediyorum artık hesabımız öbür dünyada olucak çok sinirliyim offfffffffffffffffffffffffffffff

klasik sorun belkide bilerek yapıyorlar ucunda para yokmu

benim TUV muayenesinde görevli, ruhsata hatalı yazılmış 0 (sıfır) rakamı yerine yazılan O harfine bir şey demedi. hatta sadece şasi noya baktı, motor noya hiç bakmadı bile. bende rahattım, zaten ruhsatlarım değişecekti LPG taktırmam yüzünden. sonraki olay ise emniyetin yine ruhsatıma şasi noyu yanlış yazmasıydı. o harfi yerine yine 0 rakamı kullanmış. sizde değiştirirken buna dikkat edin, yine yanlış yazıyorlar. sizin orada boş ruhsatı kim dolduruyor bilmiyorum ama burda sadece emniyetteki polis arkadaş kendisi yazıyor.

dünde komşunun aracı muayeneye götürdük. ruhsatın üstünde oynama yapıldığı için kaldı. yanlış yazılmış ve yanlış olan harfi küçük kağıt yapıştırarak silmişler. o yüzden kaldı. yeni kanuna göre ruhsat üstünde oynama yapılması yasakmış.

Aynı sorun bende de var ama o gün şanslıydım görevli arkadaş fark etmedi :D:D:D

ben 10 gün ruhsat bekledim cam filmlerimi söktüm o yüzden

bu olay meşhur zaten. ben aracımı satarken trafik tanzim tarihini yanlış yazmış gerzekler. trafikte az uğraşmamıştım...

Geri