Sıra geldi sinyal çerçevesine :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugurer53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugurer53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sıra geldi sinyal çerçevesine ama odak daki fiyat ne öyle Allah aşkına teki 83 tl. Daha uygunu varmı piyasada acaba bilen var mı?
opc_sinyal_odak_001-165x165.jpg

Ynt:

Disarda mutlaka cok daha ucuzdur. Opelgm'e yada sahibinden'e falan baktiniz mi?

Ynt: Sıra geldi sinyal çerçevesine :)

ugurer53 link' Alıntı:
Sıra geldi sinyal çerçevesine ama odak daki fiyat ne öyle Allah aşkına teki 83 tl. Daha uygunu varmı piyasada acaba bilen var mı?
opc_sinyal_odak_001-165x165.jpg

Odak ile görüşüp fiyatı öğrenirseniz biraz daha uygun olabilir.  :)
Genellikle liste fiyatı üzerinden biraz daha indirim olanağı oluyor.  :)
Ayrıca bu çerçeveleri aldığınız zaman iki adette İnsignia sinyali edinmeniz lazım.  ::)
Onların tanesi de yanılmıyorsam 25 TL.

Ynt: Sıra geldi sinyal çerçevesine :)

Formundan bur arkadasimiz bulmuştu bir arkadasinda vardı irtibat numarası var bende ama ben daha arayamadim. Isteyen olursa ozelden mesaj atarım numarayı

Ynt:

Mert insignia sinyali bizimkiden farkli mi yanip sonme hizi yada siddeti olarak?

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Mert insignia sinyali bizimkiden farkli mi yanip sonme hizi yada siddeti olarak?

Hız yada şiddet olarak hiçbir farkı yok.  :)
Sadece daha küçük ve çerçeveyle birebir uyumlu.  :)

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Disarda mutlaka cok daha ucuzdur. Opelgm'e yada sahibinden'e falan baktiniz mi?
Baktım bulamadım malesef walll

Ynt:

Belki Mert'in dedigi gibi insignia sinyali diye ararsaniz karsiniza cikabilir? Cok yuksek bedeller odemeden hallolur umarim.

Ynt:

MeRt link' Alıntı:
Hız yada şiddet olarak hiçbir farkı yok.  :)
Sadece daha küçük ve çerçeveyle birebir uyumlu.  :)

Aaaa öylemi bizim sinyallere uymuyor mu. O zaman boş ver aracın orjinallığını bozamam 002tuhaff.

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Belki Mert'in dedigi gibi insignia sinyali diye ararsaniz karsiniza cikabilir? Cok yuksek bedeller odemeden hallolur umarim.

Ama şöyle bir şey var; bahsedilen 83 TL sadece bir tane sinyal çerçevesinin fiyatı.  ::)
Bu fiyatlarla toplamda sadece çerçeveler 166 TL'ye geliyor. Ek olarak 50 TL'de sinyal maliyeti var.
Tabi sinyaller çıkmacılarda falan 10 TL civarına bulunabilir.  :)

ugurer53 link' Alıntı:
Aaaa öylemi bizim sinyallere uymuyor mu. O zaman boş ver aracın orjinallığını bozamam 002tuhaff.

Bizim orijinal sinyallerin değişmesi gerekiyor. ևerçeveler İnsignia sinyalleriyle kullanılabiliyor.  :)

Geri