Şimdilik böyle Yazı beklemekte :) Corsa D 12

gokberk54

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Renkler ve Zevkler tartişilmaz ama yorumlarinizi bekliyorum arkadaşlar eksikleri var yazi bekliyorum :)

537934_10200578431082649_1114662357_n.webp

487646_10200541382396455_756164540_n.webp

Ben beğendim.Allah kaza bela vermesin.Füme far ve logosuz panjur bence aracı tamamlayacaktır...

çok güzel araç fakat ön tampon leylek gibi kalmış oraya bi ek alırsan yere yakın durur hoş durur,tabi aklınzda vardır yinede söylemek istedim,kazasız belasız tatlı araç :)

çok güzel araç fakat ön tampon leylek gibi kalmış oraya bi ek alırsan yere yakın durur hoş durur,tabi aklınzda vardır yinede söylemek istedim,kazasız belasız tatlı araç :)

teşekkür ederim selcuk bey 3.5 yay ve body kit var aklimda ama yazi bekliyorum :) yazin daha güzel olucak herşey hepimize allah kaza bela vermesin :)

hemserim araban guzel gule gule kullan nerdensin adapazarinin?

Kazasız güzel günlerde kullan.

arkası bir hb e göre iddialı :)

ama siyah bakarsan herşekilde kendini gösterir...araban zaten orjinal jantı ve rengiyle gösterir kendini,ama arkadaşların dediği gibi lip,ve helezon :)

Kardeşim 42 kere Maşallah . DeDe ' nin Kankisi her zaman olduğu gibi çok güzel . Yanlız kesinlikle gerçekde çok daha karizmatik . Heleki şu eksiklikleri tamamladığımızda , tadından yenmez bi hal alıcak tabiri caiz ise :) ...

maşallah...

Geri