silecekler

kameraci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
silecekler zamanlı devresinde cam ortasında kalıyaor sebebini bilen arkadaş varmı yardımcı olursanız sevinirim

aynı dert bende de var cevebı bende bekliyorum :)

silecek motorunu kontrol edin..

silecek her çalıştığında onu sigortaların ordaki bi devre kontrol eder. dün dikkat ettim. kolu açtığınızda bi röle sesi geliyor. ve 1 sn sonra tekrar bi röle sesi daha geliyor.
bu sesi bi dinleyin. belki sorunu bulmanıza yardımcı olur.

küçükte olsa bi ihtimal daha var. belki silecek motoru çok pislik nedeniyle rahat dönemiyordur.

aynı sorun bendede var.silecekler cam ortasının biraz altında bırakıyor kendini.silecek koluna hafiften dokununca aşağı iniyor.epeydir aklımda bu sorunu çözmek ama savsakladım hep.detaylı biaraştıralımda çözelim bunu

bence problem silecek motorunda...
ama denemek icin ön plastigi acip kollarin islevlerini temizeyip yaglardim olmadi yeni motor..

röle sesi dediğiniz 1.kademede belirli aralıklarla tık tık die geliyor ama silecek hareket etmiyor kola dokununca gidiyor bırakınca duruyor.2,3 kademelerde sorun yok bazende hiç bir şey yokmuş gibi 1 de de çalışıyor bu arıza motordan mıdır yok sa sileceği çalıştıran aksamlarda mı bi sorun bi aşınma falan vardır

kolu açtığında ilk röle sesi duyulacak....
silecek tam camın sol kısmına geldiğinde ikinci röle sesini duyacan. sonra silecek geri hareket edecek.
bence motorla ilgisi yoktur. devresi ile alakalıdır. ama ilk olarak bi silecek motorunu temizleyip yağlamak şart. en kolaydan başlamak lazım :D

Aynı sorunu Corsa kullanırken yaşadım.Servis direk motor değişecek dedi ama Maslak Sanayide 2 yıl önce 40 TL ye halletmiştim.Silecek fasıla ayarını sağlayan rolenin içinde birşeyler olmuştu usta açıp lehim yapıp tekrar takmıştı.

silecek motoru olma ihtimali yüksek.

Geri