Sigarayı Bırakmak Çok Kolaylaşacak

Bu da YY' ın fotoğrafıymış...

245smalljg2.jpg

bant ve sakızla benimde bırakan arkadaşlarım var. Heleki şu sıralar bende aşırı niyetliyim bırakmaya... Akciğer, gırtlak vs... hastalıkların adını bile yazmak istemiyorum inlete inlete ağrılar içinde adamı öldüren hastalıklara sebep olan sigarayı 8 senedir bende kullanıyorum... Kesinlikle bırakmak lazım...

Şu yapay sigaradan almayı düşünüyorum ama faydası dokunurmu "kesin bıraktırır" diyorlar ama bilmiyorum... Bu seferde ona alışırım ben:D

-Serkan bey sizde baya niyetlenmişsiniz... bırakmayı başarırsanız, hatta başaramasanız dahi kullandığınız yöntemi ve artısını eksisini bizlerle paylaşmanızı isterim.

iyiki kullanmıyormuşum

inşaallah ya.şu mereti bırakmayı bende çok istiyorum.ama irademe hakim olamıyorum.1 hafta içmesem 2. hafta içiyorum.hem para veriyorum hemde zehirleniyorum.kanser manser her hastalık riski var.Allah'ım ben aptalmıyım yaw(kendi adıma konuşuyorum)

iş beyınde bıtıyor bence. inşallah bırakırız arkadaslar. ya böyle bırsey varmı paramızla zehırlıyoruz kendımızı ve sevdıklerımızı

bırakmak zor hemde cok zor

3. günüm tek sigara bile içmedim. gerginim :(

yahu arkadaşlar sizin nikotin bandından ses seda gelmez oldu.
nikotin bandını bende kullandım zamanın da kafada bitirene bire bir diyebilirim.
bant vücudun sigaradan alması gereken nikotini sağlıyor,canın içmek istemiyor fakat dudak tiryakiliği varsa şayet pek bir işe yaramıyor
ben taktığım da 3-5 saat dayanabildim.
çıkarıp bir sigara yakınca, ağzın zehir gibi oluyor
bende yaklaşık 4 senedir içerim son 4-5 gündür bırakmayı kafaya koydum, ama en
fazla günlük 2-3 sigara azaltabildim.
piyasada yardımcı ilaç tavsiyeleriniz varsa dört gözle bekliyorum.
gerçekten yardıma ihtiyacım olduğunu anladım. :(

Geri