sıfır astra aldım yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmanusl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmanusl

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aranıza yaeni katılldım. 2 gün önce sıfır astra sedan 1.3cdti enjoy plus paketli aracı aldım. ruhsatı felan cıkarttım sıra kaskoya gelmişti ama bayi faturaya plus ibaresini koymamıs. doğal olarakta ruhsatta da böyle bişey yazmıyo. kasko yaptırmak iistiyorum ama aracımı enjoy olarak kasko yapıyolar. arasında arac dğeri olarak fark var. opel distribitörü aradım araç orda da plus görünüyo. şimdi ne yapmam lazım fatura değiştirilebilirmi. ki değişirse ruhsatta değişecek. yada kaskoyu enjoy olarak yaptırsak bu sefer içindeki donanım lar kasko dışı kalacak. Allah göstermesn kaza durumunda ölmezde sağ kalırsak ödemeyi ona göre yapacaklar. başına böyle bişey gelen varsa ne olur acil yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekür ederim. bide buu ara araç alan varsa ruhsatında plus felan yazıyomu

aracınızın evrakları trafik tescildedir ordan düzeltin...

iyi söylemişşinde öyle elini kolunsallayıp trafik tescile gidince ruhsatı değiştirirlermi

iyi söylemişşinde öyle elini kolunsallayıp trafik tescile gidince ruhsatı değiştirirlermi

Değiştirirler,hatta bırakın opel bayisi sizin adınıza yürütsün işlemleri.Sakın kendiniz yapmayın!!! Hatalarını kendileri düzeltsin.Biz şirket aracına yapılan hata için burunlarından getirdik. Taviz vermeyin.!

aracınızın evrakları trafik tescildedir ordan düzeltin...

:good::good:

Değiştirirler,hatta bırakın opel bayisi sizin adınıza yürütsün işlemleri.Sakın kendiniz yapmayın!!! Hatalarını kendileri düzeltsin.Biz şirket aracına yapılan hata için burunlarından getirdik. Taviz vermeyin.!
kesinlikle katılıyorum. sakın siz ilgilenmeyin, aracı aldığınız bayiye gidin oturun evrakları halletsinler aracın tüm işlemlerini bitirsinler, siz en son kontrolü yapın herşeyin doğru olduğundan emin olduktan sonra gönül rahatlığıyla bayiden çıkın

bizim aracınkini bir görseniz ruhsatta elegance nb cd falan yazıyor sigorta poliçesinde essentia enjoy falan yazmışlar ortaya resmen karışık bir modek çıkmış neyseki kasko yapmıyoruz o yüzden sıkıntımız yok :)

aracı baska bir ilden aldığım için telefonla anlattım durumu, bişey olmaz bilmem ne felan geçştirmeye çalısıyolar.baktım anlasamıyacagız tamam dedim kapattım. hemen arkasından da general motoru aradım.orayada anlattım durumu. fatura daki yazan modelle bendeki arab aynı donanım değil dedim. şaseden kontrol etti araç plus görünüyo(mus). biz bayi ile iletiişime geçip bilgi alacaz dediler yarın döneceklermiş bakalım ne olacak. euroka nın %15 bonus kampanyasınıda kaçıraz ya sağlık olsun

Geri