Sıfır araçta motor rektifiye edilirmi?

MuratOzkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba,

Yaklaşık 1 sene oldu Insigna aldım, garantisi daha devam ediyor, yaklaşık 16.000 km. yol yaptım.

Geçen gün devir 1000 üzerine çıkmaya çalışınca motordan vuruntu şikayeti ile servise gittim. Bana gelen cevap tam bir hayal kırıklığı oldu. Sorunu anlamak için motorun açılması ve rektifiye servisine gitmesi gerekiyor dediler. 15 günde serviste kalacakmış.

Şu anda bulunduğum moral bozukluğunu sizlerde tahmin ediyorsunuzdur eminim.

Sizlere birkaç sorum var :
1- Daha 16.000 km yol yapılan bir motorda rektifiye neden gerekir?
2- Bu bir üretim hatası değil midir?
3- Bu durumu sadece bir şanssızlık olarak görmeyip, mağduriyetimin giderilmesi için kanuni olarak neler yapabilirim?

Herkese kazasız sürüşler dilerim.

Murat Özkan.

açsınlar baksınlar bir rektefiye gerekmeyecek bir sorundur belki.
2011 corolla'da yağ eksiltmeden komple motor yaptırıp veriyorlardı bir ara.garantiden yapsınlarda ne yaparlarsa yapsınlar...

sıfır sandık motor isteyin.muhtemelende öyle gelir motor zaten eğerki garantiden karşılanacaksa...geçmiş olsun...

garantinin amacı bu değilmidir zaten ?
Garantiden yapacaklarsa ne mutlu size , valla kullanıcı hatası; ''yakıttan dolayı'' bu sorunu yasıyosunuz dıyıp yokuşada surebilirler ,bu durumu daha igrenç bir hale getirirdi .
Herşey orj. ve sıfır parçalarla yapılacagı ıcın hıcbır sorun olmaz , geçmiş olsun...

O araç garanti dışında olsa idi duman ederdi. Bununla geçmiş olsun. Zaman kaybetmeden açılmasında ve gereken neyse yapılsın bence.

O araç garanti dışında olsa idi duman ederdi. Bununla geçmiş olsun. Zaman kaybetmeden açılmasında ve gereken neyse yapılsın bence.

Arkadasım sıfır aldıgı ınsıgnıa'yı 6 bin TL ye rektefıye ettırdı , yanlıs LPG montajından dolayı...

Gerçekten moral bozucu bir durum. Ne desek boş harbiden. Lpg konusu zaten oldum olası kıl olduğum iş.

Garantideyse ve masrafsız yapılacaksa serviste hemen yaptırın araç satılırken motora anahtar değmedi palavrası birtek bizim ülkede var aslında bu aracın ne kadar bakımsız olduğunu gösterir(sırf bu yüzden trigeri zincirli araçları hiç triger zincirini değiştirmeden kullanan bir ton insan var)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri