sıcak havalar ve uzun yol

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mhakkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
araba sürerken özellikler uzun yolda ve öğle vakti güneşten kendinizi nasıl koruyosunuz. 1 saat araba sürdüm yandan gelen güneş resmen kellemi pişirdi.

cam filmi iyi bir çözüm olacaktır çokta uzun yolsa cama bi kaplama yaparak kurtara bilirsin ama görüşü kapatmadan .. buda olmazsa güneş kremi kullanmanı tavsiye ediyorum..

en iyi yol klimayı açıp içerriyi serinletmek yakıtı unutacaksın artık yapacak başka birşey yok...bugün saat 11 de karaburuna gittim 1,5 saatte wardım 1 saatte işimi halledip çıktım gidiş ve dönüşüm tam öğle saatine denk geldi klimada açıktı ama şu anda gelen güneş ışınlarından kolumun yandığını farkettim ama ne yapalım iş olunca yol hava farketmeden gidiyorsun....yarında ayvalığa gidicez sıcaklığın 40 derece olacağı söyleniyor bakalım bizi neler bekliyor :confused:yarın akşam izlennimlerimi tekrar yazarım artık .....;)

güneş kremi :)

cana yapışan güneşlikler var bunlar işe yaramı birine baktım çok ince görünüyodu. kullanan varmı? klima işe yaramıyo. flimde yaptıramıyoz polis söker diye..

Son düzenleme:
Güneşliği yana çeviriyorum, bi nebzede olsa faydası oluyor. Ha bide yanımda oğlan var'sa arabayı ona veriyorum. (normal zamanlarda vermiyorum çünkü yanında olduğumu unutuyor...)

Son düzenleme:
kesinlikle kısa kollu giyinmeyeceksiniz uzun kollu ince birşeyler tavsiye ederim eğer yaz boyunca sürekli direksiyonda oturacaksanız kendinden söyleyim bir yaz boyu araba kullandım sol kolum bronzlaştı sağ kolum beyaz kaldı acayip iğrenç bişey oluyo

güneşlik lazım demekki.

fazla koyu olmayan iyi kaliteli bir cam filmiyle halledebilirsin

Geri