ses

kaan_corsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bnde performance egzos u war ama sesi istediim kadar çıkmıoo hava filtresini çıkart dediler oda zararlıymış heralde hava filtresini deiştirsem güsel ses alablirmiyim bende 1.2 corsa war ne önerirsiniz biraz sesin fazla olmasını istioorm

Aynı sorun bende de var kardeş ne yapacam bilemiyorum.bende şu an bi açık hava filtresi var ama ses namına hiçbirşey yok.Bende egzos ile bu sorunu çözmeyi düşünüyordum ama ses alamıyor musun sen?

egzostan ses gelioo gelmesine de istediim kadar deil şu hava filtresi konusunda biri yardım ederse çok mutlu olcam

abi benim arabamda yed marka açık hava filitresi var 3 ile 4 bin devir arasında çok tatlı ses geliyo öle kulak da tırmalamıyor yüksek vitesde 2 ile 3 felan daha da güzel oluyor

kaan_corsa' Alıntı:
egzostan ses gelioo gelmesine de istediim kadar deil şu hava filtresi konusunda biri yardım ederse çok mutlu olcam

Cms Shop'larda Corsa C için Green kutu içi hava filtresi var 130 YTL falan fiyatı, onu öneririm.Eğer soğuk hava almasını garanti edemeyeceksen açık hava filtresinin yarardan çok zararı olur.

abi ben açık filitreyi orjinal kutunun kapağını çıkardım koydum içine kenarlerını da çevirdim plakalarla kutu içi alsaydım ses verirmi açık filitre kadar

SERKAN_61' Alıntı:
abi ben açık filitreyi orjinal kutunun kapağını çıkardım koydum içine kenarlerını da çevirdim plakalarla kutu içi alsaydım ses verirmi açık filitre kadar

Açık kadar ses vermez ama daha çok performans alırsın.

skyeye' Alıntı:
Cms Shop'larda Corsa C için Green kutu içi hava filtresi var 130 YTL falan fiyatı, onu öneririm.Eğer soğuk hava almasını garanti edemeyeceksen açık hava filtresinin yarardan çok zararı olur.

aynen katılıyorum

slm arkadaşlar opel 1998 model sonrası bütün araçlarda katalitik konvartör var iptal etmeden en kaliteli susturucuyu takın ses çıkmaz
boşuna uğraşmayın katalitik konvartörü iptal ettiğinizde değişimi göreceksiniz ben astra yabunu yaptım ama cevre sağlığı acısından çok zararı var tercih sizin

spaceghost' Alıntı:
slm arkadaşlar opel 1998 model sonrası bütün araçlarda katalitik konvartör var iptal etmeden en kaliteli susturucuyu takın ses çıkmaz
boşuna uğraşmayın katalitik konvartörü iptal ettiğinizde değişimi göreceksiniz ben astra yabunu yaptım ama cevre sağlığı acısından çok zararı var tercih sizin

Corsa C'lerde çift oksijen sensörü var bildiğim kadarıyla. kat iptalinde arıza ışığı yakmaz mı?

Geri