4 May 2007 #11 Vectra 2.5 İ Sport Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Mar 2007 Mesajlar 755 Tepkime puanı 0 Puanları 0 birde kapı direklerindeki lastiklere baktır zamanla yırtılıp eziliyor o zamanda ses alabiliyor içeriye...
birde kapı direklerindeki lastiklere baktır zamanla yırtılıp eziliyor o zamanda ses alabiliyor içeriye...
4 May 2007 Konuyu Başlatan #12 57.aLaY Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Mar 2007 Mesajlar 882 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 Kapı direk lastiklerini ilk başta değiştirdim ama nafile Ses kesilmiyorrrr...
4 May 2007 #13 P prince Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Şub 2007 Mesajlar 704 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 kapı fitillerine tazyikli hava tutun, cam bazen tam kapanmıyor ( biriken tozlar nedeniyle) 57.aLaY' Alıntı: Kapı direk lastiklerini ilk başta değiştirdim ama nafile Ses kesilmiyorrrr... Genişletmek için tıkla ...
kapı fitillerine tazyikli hava tutun, cam bazen tam kapanmıyor ( biriken tozlar nedeniyle) 57.aLaY' Alıntı: Kapı direk lastiklerini ilk başta değiştirdim ama nafile Ses kesilmiyorrrr... Genişletmek için tıkla ...