Ses Nedeni ile Egsoz Değişimi

burock2000

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar.

Aracın şanzımanını değiştirmek için özel servise bıraktığım zaman egsoz borusu çatladığını söylediler, sanırım onlar neden oldu çünkü boyle bir sorun yoktu. Arabayı çalıştırınca neden şahin gibi çalışıyor bu araba dedim, egsoz dediler, götürüp kaynak yaptırdık son susturucunun arkasındaki boruya.egsozcu bu egsozun uzun sure dayanamayacağını söyledi. Çürümüş dedi. Araç şu an şahin gibi olmasa da rahatsız eden bir egsoz sesiyle çalışıyor. Ben şimdi egsozu değiştirsem kaça malolur ? o özel servis bi ton paramı aldı zaten şanzımanda bi de egsozun içine etti. Bidaha gitmem oraya. Orjinal egsoz en iyisi tabiki de yetkili servis dışında nerde bulurum ? çankaya opel yapar mı ?

çürümüş mü gerçekten ona bakabildin mi?
dedikleri gibi çürümüş ise zaten en ufak temasta dökülür,
piyasada bidünya egsoz var ama kötüleri hiç dayanmıyor, uyduruk bişey alırsan seneye yine patlar... orj. kaç para bilmiyorum ama

ya araba liftteyken bakmıştım son susturucu ile arkadaki arasındaki boruda kaynak yapılmış. eksozun döküldüğü falan da yok. para koparmak için yapmış olabilirler ama arabanın eksoz sesi servise götürmeden önce sorunsuzdu. içine ettiler.

o eksoza kaynak degdıye artık sureklı kırlır gıder. boruyu değiştirecek unutmazsam bugun fıyatına bakım

180 ytl dir egsozt sonsusturucu.

o eksoza kaynak degdıye artık sureklı kırlır gıder. boruyu değiştirecek unutmazsam bugun fıyatına bakım

valla sevinirim. yoksa eksoz öyle çürük falan değildi. kaynakçı anlamaz etmez sandı heralde beni, para koparmaya yer mi arıyodu nedir, 180 de çokmuş sadece son susturucu için. dediğim gibi kaynak son susturucu ile arkadaki arasında arabanın ortasına doğru giden boru üzerinde.

BOSAL marka (web sitesine bakın, sıradan bir marka degil) son susturucu 100-110 ytl civarı, Orta susturucu da yaklaşık o civarda.
Eğer paslanıp çürümeye başladı ise değiştirmeniz fayda var

İstanbulda olsaydınız elımden gelenı yapardım,Burda aksaraydan temin edebılırdık orjınall parçasını uygun fıyata..ankarada olan arkadaşlarımız yardımcı olursa daha sağlıklı olur..Çok gecmıs olsun

Eren, Burak Astra'sını satalı aylar oldu, muhtemelen yeni Bravo'sunun da ses problemi yoktur şimdilik :)

Ama parça işlerinde yardımcı olabileceksen güncel konularda bu işten muzdarip çok arkadaşlar var.

Astrayı satıp arabanı değiştirmişsin hayırlı olsun.
Ama şansızlığın hala devam ediyor.Ayni arızalar ile boğuşmak çok can sıkıcı sizin adınıza üzüldüm.Allah can sağllığı ve sabır versin.;)

Geri