servo direksiyon problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan idleboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

idleboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar benım skoda da servo dıreksıyon var oncelıkle sormak ıstedıgım bu dıreksıyonlar yaglanıyor mu alttakı vıdeoda da var ınanılmaz bı ugultu yapıyor yardımlarınızı beklıyorum telefonla cektıgım halde gelıyo bu kadar ses dusunun artık normalde yolda gıderken falan yapmıyo zannedersem zorlandıgında yapıyo tam cozemedım olayı

http://www.youtube.com/watch?v=WbvmDfshRKM

Son düzenleme:
Direksiyon ponpandan olabilir sorun, ustalar daha iyibilir ama ihmal etmeden biran önce göstermelisin servise, bu arada arabanı seviyorsan kalorifer peteklerindeki glade türü kokuyu çıkart hiç istemediğin bir görüntüyle karşılaşabilirsin.

evet ya onu bılıyorum unutuyorum sureklı cıkarıcam

ya ben sorunun yagsızlıktan oldugunu dusunuyorum ama elektrıklı dıreksıyon bu pek bılgım de yok acıkcası ustalar yarımcı olurlarsa sevınıcem

ugultunun az çok yağ eksikliğinden olup olmadığı anlaşılır zaten ama servo ya zarar verir bu durum

yanı sorun yag eksıklıgı mı

Direksiyon ponpandan olabilir sorun, ustalar daha iyibilir ama ihmal etmeden biran önce göstermelisin servise, bu arada arabanı seviyorsan kalorifer peteklerindeki glade türü kokuyu çıkart hiç istemediğin bir görüntüyle karşılaşabilirsin.
kokular döşemeye zarar verir diye mi acaba

ben cıkardım yaa aklıma geldı allahtan o konuyu okudum kullanmayın bunları tavsıyem

Geri