Serviste aracımın pert olduğu bildirildi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan centrum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

centrum

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bayramdan önce aracıma park halindeyken vurdukları için zonguldak Ereğlisindeki opel servisine bıraktım.Bugün öğrendimki bayramda gelen sel nedeniyle aracım pert olmuş.Aracım 2004 model 1.4 otomatik astra.servis sigortasının ekspertizi inceleyip değer belirleyecek.Ayrıca aracım ful kaskolu.Kasko bedeli 15800 TL olarak görülüyor.bu fiyatı bile sanırım alamayacağım.bana verecekleri parayla benzer bir aracı bırak satın almayı bulmam bile mümkün değil.Çünkü 2004 senesinde Türkiyeye 125 tane gelmiş sadece.Araç isteme hakkım varmı acaba?.Kedi kaskom değil servis sigortası tespit yaptı.Benim için olumsuzluk oluştururmu?.bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum slmlar.

Ben yakarım o servisi. Valla diyecek kelime bulamadım.

geçmiş olsun

aynen pıysasa fıyatın neyse onu verıyor experler ıstersen araban 20 mılyar kaskodada ıslet atıyom pıyasa guncell fıyat 13 lıraysa 13 verırıler sırketlerde uyandı butun sıgortalar aynı bır tek yenı arabbalarda fazla kayıp olmuyor 1,2,3 yas olunca

Bayramdan önce aracıma park halindeyken vurdukları için zonguldak Ereğlisindeki opel servisine bıraktım.Bugün öğrendimki bayramda gelen sel nedeniyle aracım pert olmuş.Aracım 2004 model 1.4 otomatik astra.servis sigortasının ekspertizi inceleyip değer belirleyecek.Ayrıca aracım ful kaskolu.Kasko bedeli 15800 TL olarak görülüyor.bu fiyatı bile sanırım alamayacağım.bana verecekleri parayla benzer bir aracı bırak satın almayı bulmam bile mümkün değil.Çünkü 2004 senesinde Türkiyeye 125 tane gelmiş sadece.Araç isteme hakkım varmı acaba?.Kedi kaskom değil servis sigortası tespit yaptı.Benim için olumsuzluk oluştururmu?.bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum slmlar.
yeniden üretsinler ozaman!!!baskı yapın sonuç alırsınız umarım

bizim tanıdık bi kaskoyla anlaşma yapmış eğer araba pert olursa çalınırsa v.s arabanın sıfırını veriyorlar tabi arabanın sıfır üretimi hala devam ediyorsa tanıdığın dediği bu ben onun yalancısıyım...arabası 2004 astra g elegance

..aracının kasko bedelini servisin sigorta şirketinden alırsın

Kaskon değilde servisin sigorta şirketi zararını tamamıyla karşılamak zorunda. Senin insiyatifinde olan hiç birşey yok. Araç sel anında tamamen servisin sorumluluğunda...

geçmiş olsun :(

geçmiş olsun.İnşallah bi zararınız olmadan olay neticeye bağlanır.

mahkemeye ver sonun kadar hakkını ara

Geri