Servise gittiğim halde arabam çalışmıyor. yardım lütfen

radio_dj85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda 93 model opel vectra 2.0 gl alarak opel ailesine dahil oldum. soğuk ve karlı bir hava da aracımı çalıştırdım. 1 dakika geçtikten sonra aracı durdurdum. eve geçip birşeyler alıp geri geldim. arabaya tekrar binip kontağı çevirdiğimde araba çalışmaya çalışıyor, devir göstergesi artıyor fakat araçta çalışma sesi olsada çalışmıyor. bunu bir kaç defa daha yaşadım. daha sonra fark ettim ki araç kısa süreli çalıştığında ve kısa süreli mesafe gittiğimde durdurup tekrar çalıştırmak istersem bunu yapıyor. araba ısınmamıştır dersenizde 45 dereceyi görüyor araba durduruğumda. aracın bujileri değişti, benzin pompası ve benzin filtresinide değiştirdim ama sorun devam ediyor. gazla ilgili olabilirmi acaba

93 model 2,0 gl benim amcaoğlununda var senin dediğin şekilde aynısını oda yaşadı sonra servise gitti rölanti ile ilgili bişiyler söyledi bi ayarsızlıkmı varmış öyle bişiy sonra enjiksiyondu herhalde tam hatırlamıyorum onu temizletti o zaman normale dönmüştü şimdi gene çalışmıyor ama içinde benzin yok ondan çalışmıyor :D yani ilgilnemiyor arabayla satacak evin önünde araba yatıyor.senin için bisorayım neler yaptırdığını daha sonra tekrar söylerim kardeşim geçmiş olsun

osman yiğit kardeşim çok teşekkür ederim. hemn ona da baktıracağım. ilk arabam seviyorumda arabamı uzun süreler temiz kullanmak istiyorum ama bu ciddi bir problem can sıkıyor açıkcası :)

ne demek kardeşim her zaman bildiğim kadarıyla aks ederim.bende pek fazla bişiy bilmiyorum mesela bende bi konu açtım şu an nabıcamı bilmiyorum yani beklemedeyim senin anlıcan :D bence de bi baktır derim çünkü onunda aynısı oldu sonra düzeldiğini söyledi fakat tam olarak hatırlamıyorum ama enjeksiyon ve rölanti mevzusu geçmişti uzun zaman olduğu için maruz gör kardeşim tam bilgi veremedim..

eyvallah kardeşim :) bende baktım zaten senin konuna bu konuyu açmadan önce. hiç anlamadığım içinde hiç birşey diyemedim :D

Öncelikle rolanti boğaz temizliği olmadı motor sıcaklık sensoru(araç zengin karışımda boğuluyor) yada enjektör sorunu tabii LPG varsa buda ayrı bir sorun o konu beni aşar

selim bey çok teşekkür ederim. söylediklerinizi dikkate alıp servise bunlara da bakmalarını söyleyeceğim

Geri