servis bulamiyor nedir bu ses arkadaslar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astra h 2005 cdti 40binde servis yapildi yeni lastik aldim arabaya bu yaz baslangacindan itibaren ön sag taraftan birses geliyo arabayi birakiyorum servise ses yok diyolar.gidiyorum beraber kullaniyoruz sesi duyuyolar ariyolar sesin nerden geldigini bilmiyolar hiz fark etmiyo vitesi atip gaza tam yüklenme esnasinda devrini alirken buzdalabi durrurken cikardigi sesi cikariyo sagtaraftan geliyor nedir bu ses fikri olan varmi altaki korumadan gelebilirmi kayislardan felan....

ön takım sesı degıl anlasılan motor kasıntı halındyeken bır yere surtuyor gıbı oluyor ama surtmesı söz konusu degıl ıncelenmesı gereklı eksoz motor kulakları bırbırıne yakın olan cısımler kontrol edılmelı. bu tur durumlarda ıncelemeden dırek arıza surdan demek kolay degıl

motor bloğunu şaseye bağlayan parçalardan biri gibi geldi bana, çünkü vitesi gaza atıp tam yüklendiğinde oluyo demişsin ..farklı bi servise git, serviste çalışan elemanlar bilir iyi bir usta adı öğren ona sor

türk tamirciye gittim ordaki usta dedi altaki korumadan geliyor büyük ihtimal daha önce mazot kacirmisti borular, degistirirken altini sökmüslerdi birtarafi metal kapli ordan gelirmi diye gittim servise adam kaldirdi egzozun ciktigi yerde vurunca tingirdiyo idi sonra oralara zivt gibi macuna benzer bisey doldurdu korumayla ic yüzünün arasina ama ses yine gitmedi yeniden biraktim arabayi oraya ertesi gün gittim not yazmis bakan usta alti söküldü kullanildi ses yok demisler.ben kulandim ses yine var ustayla birdaha baktik sesi oda duydu aradi kaldirdi oraya elledi buraya elledi bulamadi simdi bunlar sesi zaten duymadik diyolardi altini sökseler bile bu korumadan gele bilirmi bos günüm de gidip korumayi söktürüp kendim kulanacam ordanmi geliyodiye benim korkum kayislardan felanmi bilye felan varmi kayisi döndüren kasnakta felan bilmiyorum kayismi zincirmi triger onuda bilmiyorum

Aracin dizel z13dth ise v kayişi ve alternatör pulesi değişecek

1.7 cdti astra h 2005 40binde araba

yokmu arkadaslar bir fikri olan

ustalar gerekli cevabı yazmışlar zaten

Aynı sorunun biraz farklısı bende de var arkadaşlar.Burada dillendirmek istiyorum.Fakat sanırım benimki ön takımdan geliyor.Bozuk zeminde saat yada bozuk para şıkırtısı şeklinde bir ses geliyor ön sol kısımdan.Serviste 3 farklı ustayla kilometrelerce gezdik.Arabayı kaldırıp heryeri inceledik fakat bulamadık.Acaba ne olabilir bu ses fikri olan varmı acaba

bende de zırıltı şeklinde vardı. karter korumanın civata gevşemişti sıktılar düzeldi. birde tıkırtı vardı sağ taraftan idi. oda askı rotu değişti z rotu da diyorlar. netten 20 ytl ye alıp ustaya da bişeyler ver değişirler...
tıkırtılar genelde askı rotundan oluyor. gene ustaya gösterin. ben sefaköyde borusan fabrikasının karşısında autoclube yaptırdım. halkalı caddesi 61 no idi yanılmıyorsam.Hayrettin bey ile mutlaka önce görüşün. o varken gidin. işin başında olsun, arızayı sorun fiyat tesbiti yapsın ona göre yaptırır veya yaptırmazsınız. parçayı dışardan alıp ne kadara takarsınız derseniz daha ucuza mal edersiniz. 34 dh 6875 corsa dti sahibi Zafer den selam da söylersiniz gidince:) Jest olarak anten takmışsınız derseniz hatırlar...

Geri