Service manuel kitapçiği hakkinda

IMPROVED2007

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar 2011 astra classic III 1.3 cdti aracımı yeni aldım.her ne kadar 2 yıl garantisi olsada sırf aracımı tanımak adına ve mekaniğe olan ilgimden dolayı sahip olduğum araca ait service manuel kitapçığını internette bulamadım.daha önce bmw 5.20 aracımın service manuel kitabı vardı ve bu sayede tamirciye gitmeye gerek duymuyordum.forumda daha yeni sayılırım uzun zamandır servis kitapçığını aradım ama bulamadım.bu konuda yardım ve desteklerinizi bekliyorum.

zannedersem yok :(

slm arkadaşlar 2011 astra classic III 1.3 cdti aracımı yeni aldım.her ne kadar 2 yıl garantisi olsada sırf aracımı tanımak adına ve mekaniğe olan ilgimden dolayı sahip olduğum araca ait service manuel kitapçığını internette bulamadım.daha önce bmw 5.20 aracımın service manuel kitabı vardı ve bu sayede tamirciye gitmeye gerek duymuyordum.forumda daha yeni sayılırım uzun zamandır servis kitapçığını aradım ama bulamadım.bu konuda yardım ve desteklerinizi bekliyorum.

pışıııkkkk :D derler adama :D sen servis manuel kitapçığını bulup kendi arızalarına kendin çözüm blacaksan servisler nasıl para kazanacak Allah aşkına :D şaka bi yana bence boşa arama bulamazsın...

bi önceki aracımın kitapçığını bulmuştum.gerçi aracım yaşlı idi.olmadı bununda yıllanmasını beklerim.diyarbakır canlar opel servisini sizde görseniz emin olun sizde servis kitapçığı aramaya başlardınız.benim kadar teknisyen olduklarını zannetmiyorum.ve sıfır aracımı kekolara teslim edecek değilim.çok kısa bir süre önce bir olay yaşadım ve güvenim kalmadı.o yüzden kitapçığı arıyorum bulursam paylaşırım.

ancak şöyle bulursun ... seni çok seven muhabbbetinin ileri olduğu bi özel servis vardır, onlar sana el altından verirlerse verirler..

Geri