senkronize sorunu

tanselsakaci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astra aracımda senkronize sorunum var. Kumandanın pilini değiştirdim, lehimlerini kontrol ettirdim ama yine de bazen çalışmıyor yani tutukluk yapıyor.
tutukluk yaptıktan sonra anahtarı konta sokar sokmaz basılı tutup senkronize ettiğimde senkronize oluyor (kapılar kilitlenip tekrar açılıyor). Araçtan inince tekrar çalışmıyor kumanda...
Çıldırıcammmm....:mad:
Varmı sorun nedir bilen ?:help:

Benim sorunum daha büyük sen şükret arkadaşım:)Ben senkronize yapamıyorum.Tuşlara basıyorum ama tık yokkk.Hiçbişey olmuyo..Bu konuda çok yazdım ama kimse bişey söylemedi:(

demi kimse bilimiyosa bişey söylenememişdir, ki doğal olanı budur. bilmeden sunu yap bunu yap demek sacma olduğundan ötürü cewapsız kalmıs olabilirsiniz arkadaslar.muhtemel sorunlar dediğiniz üzre 3-5 tane hepsini kontrol ettirin iyice denebilir baskada bişey denemeyecekdir sanırım bu konu hakkında.
acil çözümler diliyorum.

demi kimse bilimiyosa bişey söylenememişdir, ki doğal olanı budur. bilmeden sunu yap bunu yap demek sacma olduğundan ötürü cewapsız kalmıs olabilirsiniz arkadaslar.muhtemel sorunlar dediğiniz üzre 3-5 tane hepsini kontrol ettirin iyice denebilir baskada bişey denemeyecekdir sanırım bu konu hakkında.
acil çözümler diliyorum.
tech 2 ile olması gerekiyor senkronize kurtarmıor demekki

Geri