semia profil resmi kep

profıl fotoğrafın dıkkatımı cektı aklıma arkadaşımızın yaptığı kep geldı 1/5 olculerınde ozel el yapımı RC model araç kepıdır :rakir:

Baja audi quatro s1 kep - RC Model Araba parçaları sahibinden.com'da - 141222144
Ama benim o araç 1/5 değil idi Ascona sport 2000E :D
hemde o zamanın en güzel boyas.... bordo mavi inci metaliği ,elleyince eklem yok tek boya olarak,park ettiğim yerlerde etrafına dolarlardı.Oğlum geçen Baba neden sattın satmasa idin bana verirdin hava atardım tam benlik diyor.Dedim ah bileydim saklardım :)
Ama o hobimde vardı,Buraya gelirken hanım evde benzin kokusu sitemiyorum diye sattırdı öyle pişman oldum ki sorma. tuning akslar deferansiyal fitesler aluminyum,forumda olması gerek öyle aklımda kaldı resimleri. monster truck, 70km hızlı idi...Ah ah kafam ne dinlersin kadını sattım 600 euro ya burda bakıyorum aynısı 6000 bini geçer orda aluminyumları iş yerinde yaptım :)

abı bılıyorum senın araç 1/1 goruntu bakımından benziyor dıye paylaşmak ıstedım o zamanların sport arabalarından senın araç eee haliyle sende karizmatik bir poz vermişssin

birde googlede görsellerde aratınca ılk senın fotoğraf çıkıyor walla unlu olmuşsun abey

Geri