sellektör yapınca takılı kalıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mstf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mstf

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar sellektör yaptığımda uzunlar ara sıra takılı kalıyor bunun sebebi ne olabilir acaba ? astra g 2001

Benim de başıma geldi. Yetkili serviste sis lambası rölesini değiştirdiler.

Uzunların Rölesini Değiştirin Problem Çözülecektir.

sinyal kolu da bozuk olabilir, röleden de yapabilir.....

ayni sorun bende de var. sinyal kolunu degistirdim cruise control takınca. ama fayda etmedi.

sorun röledir bende o zaman büyük ihtimal..

öyle biseyki baen bi anık kaliyor uzunlar. zor duruma sokuyor insani. karşı taraf başka seyler anlıyor felan..

neyseki röle çok pahal ibişey degildir sanirim

Aynı sorun bende de ara ara oluyor dediğiniz gibi insan çok zor durumda kalıyor birkeresinde gece arabayı parkederken başıma geldi yaklaşık 10 dakka uğraştım eski haline gelmesi için

ayni sorun bende de var. sinyal kolunu degistirdim cruise control takınca. ama fayda etmedi.

öyle biseyki baen bi anık kaliyor uzunlar. zor duruma sokuyor insani. karşı taraf başka seyler anlıyor felan..

ara ara yapıyordu ama geçen gece yolda yaptı sağa çekip stop etmek zorunda kaldım.

peki bu rölenin yeri nerede acaba ?

bende de vardı aynı sorun. kolu değiştirdim. geçti...
koldandır.

cruise control u sonradan taktırdınız yani. Özel servisler falan takıyormu acaba? Ya da siz nerede taktırdınız? Ve kaça?

bende de vardı aynı sorun. kolu değiştirdim. geçti...
koldandır.

Kolun Fiyatı Ne kadar Rölenin Fiyatı Ne kadar??? Önce Bir Röleye Bakmata Fayda var.Kafadan Kol almak Maliyetli olur.Uzunlar Fazla Elektrik çektiği için Rölenin içindeki kontak takılı kalıyor.sorunda bundan kaynaklanıyor.Corsada kendine çekince selektör ileri itince takılı kalıyor astrada oyledir herhalde.eger oyleyse selektör yapar gibi yapıp biraz uzun tutun eger gene takılıyosa büyük ihtimalle röledendir.röle sigorta kutusunun içinde elleme ve dinleme yöntemiyle bulabilirsiniz yerini sellektör yapınca tık tık ses yapar.

Geri