seat leon 1.4 tsı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibodayi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ibodayi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar iyi aksamlar ben bi ay önce bi kaza yaptı ve severek aldıgım astra h arabam perte cıktı şimdi yeni bi araba almak istiyorum seat leon 2010 model 47000 de style paket vurugu kırıgı yok sok camurluk bi parca boya var degişen hiç birsey yok beyaz renk 35000 lira istiyor alınır mı bu araba yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum tesekkür ederim şimdiden

seat'ın beğendiğim tek modeli leon.Temizse neden alınmasınki bence güzel tercih olur.

hocam dolu bir araba piyasada tutan bir araç... bir arkadaşım pert etti araba haşat ama burnu kanamadı sağlam da yani... fiyatı biraz daha kırdırmaya çalışın derim...

Geçmiş olsun öncelikle. Araç model ve modeline göre km si güzel. Rahat bir araç güvenli. Elden çıkarmsıda bir okadar kolay olur

Direk al diyeceğim bir marka.

Yoldan yağ gibi kayıp savrulan bir araba. Daha geçen gün bana artislik yapmak isteyen bir tanesi önümde ters döndü yüzyüze geldik :) bence seat sanıldığı kadar iyi bir marka değil sadece iyi diye adı çıkmış vw gibi :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Yiğit aslında bu aracı taşkınlık yapmadan kullanılması durumunda yakıt değerleri çok güzel ya ama yaktığı zaman da hakkını verir.

Yiğit aslında bu aracı taşkınlık yapmadan kullanılması durumunda yakıt değerleri çok güzel ya ama yaktığı zaman da hakkını verir.

Benzinli arabanın yakıt tasarrufu bence olmaz abi :) 100 km'de ha 8 yakmış ha 9 bence çok mühim değerler değiller ama o kadar paraya alınan arabanın yola zamk gibi yapışmasını beklerim ben :) Şehir içinde iki gaza basınca bile ters yüz olacaksa arabanın yönü ne anladım o işten :D

Bence alınır.. hemde güzel güzel kullanılır... 1.4 tsı gerçekten güzel bir motor... bir yazılım , kaliteli hava filtresi ve egzoz sistemiyle hem performans katarsınız sakin kullanımda ekonomik spec gaza bastığınızda ise yürürü güzel bir makinanız olur. 1.6 sport up modeli vardı bir zamanlar ve her şeyiyle çok keyifli bir araç

Genelde turbo beslemeli motorlar özellikle bu araçlar el freni çek gaza bas eminim ki asfaltı yerden kazıyacak kadar gücü vereceğine adım kadar eminim... ama tabi tedbirli olmak gerek aynı şartlara sahip diğer bir araç ise clio oda çok fena bir motora sahip.

Geri