Sarozda deprem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M3R4KLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M3R4KLI

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sabah 4:52 civarında büyük bi sarsıntıyla uyandım yaklaşık 30 saniye süren sarsıntı aklımı başımdan almaya yetti..Depremin merkezi Saroz Körfezi büyüklüğü ise 5.3. Sanırım uzun bi süre geceleri tedirgin uyicam..

geçmiş olsun...deprem yüzünden geceleri tedirgin uyumanın ne demek olduğunu bilirim....

Sağolasın..Daha önceden hep uyanıkken ve küçük depremlerle karışılaşmıştım ama gece uyurken böyle sallanmak hiç hoş değil..Anne baba ve kardeşleri uyandırmaya çalışmakta cabası..17 ağustos zamanında ben Trabzondaydım oraya hiç dokunmadı sarsıntı o yüzden depremin büyüğü nasıl bişeydir bilmezdim ama şimdi bi fikrim var..

Çok geçmiş olsun Allah betirinden korusun

Ben Atakentte16 katlı binanın 6. katında oturuyorum.

Bizde çok hissettik ve baya tedirgin olduk, ALLAH Korusun.

17 Ağustos ve 12 Kasım depremlerinide İstanbulda birebir yaşamış biri olarak depremlere alıştık ama bir çok yakınımız hala çürük binalarda oturduğu için korkuyor ve endişeleniyoruz.

İnşallah Büyükşehir Belediyesi yeni planını bir an önce hayata geçirirde İstanbulun çarpık yapılaşma sorunu çözülür.

Bence Türkiyenin en önemli problemlerinden biridir Deprem Gerçeği, yıkıcı nitelikteki olası bir İstanbul Depreminde Ülkemiz çok ağır bir darbe alır. ALLAH KORUSUN.

gecmiş olsun

Geçmiş olsun , deprem işi sakat dikkat etmek lazım :(

geçmiş olsun. 30 sn sürdüğüne göre kötü etkiler insanı...

Ben 30 sn diyorum annem daha fazla sürdü diyo :D Depremin oluş saati kandilliye göre 4:51 burdaki bitiş saati 4:54 Körfezden buraya gelme mesafesinide katarsak ne kadar kalıyo zaman :D alın size matematik problemi :D

ben çanakkaledeyim buraya cabucak geldi. 5.3 diyolar ancak . uyku sersemi oldugum için mi bilmiyorum ama bana daha siddetli geldi. ve acayip bir uğultu vardı.

Geri