Şarjlı süpürge.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün BİM'den 75 tl süpürge aldım düşünen varsa iş görür çekişi fena değil....

Ekli dosyalar

• 4534_buyuk_zoom.webp
    4534_buyuk_zoom.webp
    45.8 KB · Görüntüleme: 123
Ynt: Şarjlı süpürge.....

Aynısını bende bi hevesle 7 ay önce aldım inanın  5 kez kullanmadım bagajda gezip duruyor. ևekişide öyle aman aman kuvvetli değil.

onurs link' Alıntı:
Aynısını bende bi hevesle 7 ay önce aldım inanın  5 kez kullanmadım bagajda gezip duruyor. ևekişide öyle aman aman kuvvetli değil.
Bu tarz ürünlerden döşemeyi koparacak kadar çekiş beklenemez zaten,gücü belli zaten :) ufak tefek şeyleri tozları almak için...bende aldım bakalım kullanır mıyım :)

Bundan bende de var.

12.5 wattlık motor gücüyle öyle döşemeyi - paspası havaya kaldırmasa da leblebi boyutlarındaki taşları çekebiliyor, araçlarımı garajımda elektrikli süpürgeyle süpürüyorum bu cihaz bagajda yedek; uzun yol sonrası çocukların döküntülerini vb temizlemek için ideal.

Hortum ve ucuna takılan aparatlar olması güzel, koltuk  ile kol dayama arasına girer fırçalı aparatta havalandırma arasındaki tozlar için ideal, güle güle kullanın.

Bnde de baska moselı var black decker ın ceksı fena degıl sadece bır heves alınıp oyle gezdırıyorum bagajda

spitemre link' Alıntı:
Bnde de baska moselı var black decker ın ceksı fena degıl sadece bır heves alınıp oyle gezdırıyorum bagajda

Hepimizin kafa yapısı aşağı yukarı aynı işte  011zaa

niko22 link' Alıntı:
Hortum ve ucuna takılan aparatlar olması güzel, koltuk  ile kol dayama arasına girer fırçalı aparatta havalandırma arasındaki tozlar için ideal, güle güle kullanın.
Teşekkür ederim.

spitemre link' Alıntı:
Bende lazım olur diye almıştım ama bagajda gezip duruyor. Gerçi ben otostart mtv kampanaysından 30 liraya almıştım  :)

madmax50 link' Alıntı:
Bende lazım olur diye almıştım ama bagajda gezip duruyor. Gerçi ben otostart mtv kampanaysından 30 liraya almıştım  :)
Tolga KARACA link' Alıntı:
Hepimizin kafa yapısı aşağı yukarı aynı işte  011zaa

Yani öyle afaki kullanan yoktur herhlde arabasında saman ot vb tasıyorsa ayrı ama ver yıkamaya zaten cıcek gıbı yapıyorlar

Geri