Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tarz ürünlerden döşemeyi koparacak kadar çekiş beklenemez zaten,gücü belli zatenonurs link' Alıntı:Aynısını bende bi hevesle 7 ay önce aldım inanın 5 kez kullanmadım bagajda gezip duruyor. Öekişide öyle aman aman kuvvetli değil.
spitemre link' Alıntı:Bnde de baska moselı var black decker ın ceksı fena degıl sadece bır heves alınıp oyle gezdırıyorum bagajda
Teşekkür ederim.niko22 link' Alıntı:Hortum ve ucuna takılan aparatlar olması güzel, koltuk ile kol dayama arasına girer fırçalı aparatta havalandırma arasındaki tozlar için ideal, güle güle kullanın.
Bende lazım olur diye almıştım ama bagajda gezip duruyor. Gerçi ben otostart mtv kampanaysından 30 liraya almıştımspitemre link' Alıntı:Bnde de baska moselı var black decker ın ceksı fena degıl sadece bır heves alınıp oyle gezdırıyorum bagajda
madmax50 link' Alıntı:Bende lazım olur diye almıştım ama bagajda gezip duruyor. Gerçi ben otostart mtv kampanaysından 30 liraya almıştım![]()
Tolga KARACA link' Alıntı:Hepimizin kafa yapısı aşağı yukarı aynı işte 011zaa