Şanzıman yağı kaç litre?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurcom60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurcom60

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel astra G z16xe motor manuel şanzıman yağının kaç litre olduğunu bilen var mı? Bir de hangi yağ uygundur? 80 numara olması yeterli mi yoksa başka kriterleri de var mı?
Teşekkürler..

80w olabilir, ben dağlık alanda yaşıyorum bilecik ve afyon ikisi de dağ :D 75w90 koyucam bakım zamanında, ben de aynı şeyi araştırıyorum konuyu takipteyim.

muhtemelen 2 litrenin üzerinde bir kapasitesi vardır. oyüzden 3 litrelik bidon yada 3 adet bir litrelik almanız gerekiyor fazlası kalıcak yedekte. bir çok opel şanzumanında gördüğüm şazumanın motor kısmında bir tapa bulunur bu tapa açılır ve burdan yağ taşana kadar üstten yağ doldurulur. yani max seviyesi ve dolduğu burdan anlaşılır. muhtemel sizinkide böyledir.

sae-80 orjinal yağı 2 litre yeterli.orjinal kullanmanızı öneririrm atf yağ kullnmayın şanzımana zarar verirsiniz.serviste litresi 17.5 lira

Tokat'ta servis yok. Orjinal yağı bulabileceğim bir adres verebilir misiniz?
Castrolün bu ürününü kullanmak yanlış mı olur? Bu ATF değil sanırım.

sae-80 orjinal yağı 2 litre yeterli.orjinal kullanmanızı öneririrm atf yağ kullnmayın şanzımana zarar verirsiniz.serviste litresi 17.5 lira

Castrolün ep80 yağı var Şanzıman ve dişli yağı diye onu kullanabilirsiniz ben daha önce kullandım sorunsuz. Çevrede yoksa internetteki mağazalarda var.

Geri