SAKIN kırımızı plakayla takılmayın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yalnız şu da var. biliyorsunuz yolda bolca ledli kırmızı-mavi ışık kullanan var. her gördüğünüz sakallıyı dedemiz sanmayalım :) eğer o ışıklar sadece önde 1er adetse sıradan biridir yasak olduğu halde takmıstır fazla aldırmamak gerek. özellikle istanbul gibi şehirlerde bunu bolca uygulayan zekiler var, sıkışık trafikte öne geçebilmek için...;) hatta bir ara haberlere bile çıkmıştı bu tarz şeyler.

bende gazi ibf nin orda 0001 konvoyu arasında kaldım içini göremediğim bi jeepin camından çıkan namluyu gördüm sadece:Dsonra yavasladım zati:D

yalnız şu da var. biliyorsunuz yolda bolca ledli kırmızı-mavi ışık kullanan var. her gördüğünüz sakallıyı dedemiz sanmayalım :) eğer o ışıklar sadece önde 1er adetse sıradan biridir yasak olduğu halde takmıstır fazla aldırmamak gerek. özellikle istanbul gibi şehirlerde bunu bolca uygulayan zekiler var, sıkışık trafikte öne geçebilmek için...;) hatta bir ara haberlere bile çıkmıştı bu tarz şeyler.

Sen yine de dikkatli ol Bahadır, herkes kolay kolay takamaz mavi-kırmızı ışıkları, polis özellikle dikkat ediyor onlara, polis/asker harici onları kullanmak suçtur

dikkat et ergenekon kapsamında içeride alabilirlerdi

gecmiş olsun :D

zaten bu aralar toz duman Ankara, deli cesaretiymiş sende ki :D

kayseride pek yok rütbeli :) o durumdan iyiz :)
bende bir kere sol seriten giden polise sellöktör yapmıstım uzunca oda saga gecip sıkıntın nedir kardes demişti :):) trafik polisiymiş :) onda doblo bence vectra istesede yakalayamaz ama sıkıntıya girmeyelim :)

kayseride pek yok rütbeli :) o durumdan iyiz :)
bende bir kere sol seriten giden polise sellöktör yapmıstım uzunca oda saga gecip sıkıntın nedir kardes demişti :):) trafik polisiymiş :) onda doblo bence vectra istesede yakalayamaz ama sıkıntıya girmeyelim :)

problemin ne kardaş (recep ivedik) :D

Siyah astra zamanında polisler bişey yapmadan durduruyorlardı. Ben de araba ilgilerni çekiyor sanıyordum meğer plaka tarsusta mersinde bayaa tanınmış bir plakaymış :) ama uzun süre binmek kısmet olmadı. Vectrayı ilk aldığım hafta otobandan memlekete gittim dönüyorum, arkadan bal rengi bir mercedes önünde ışıklar tabi kırmızı mavi o ne filan derken en sol şeritte yapıştı tampona yol verdim ilk başta, baktım *** Partisi Genel Başkanı diyor plakanın altında... Abooov! dedim :D düştüm peşine epey eskortluk ettim ama adam ha bire şerit değiştiriyor düş peşimden der gibi, ben de bıraktım. Arabaya alışmadığım için fazla da zorlamadım. Tabi annem ve babam da arabada, istenmeyen bir durum olmasını istemem....

Geri