sakın egzoz pulunuzu almadan muayeneye gitmeyin

baymustang

Organizasyon Sorumlusu
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bilerek ayrı ayrı yazıyorum ama bunları tek tek verip sizlerin ilgisini çekip okumanızı istiyorum 2010 tarihi itibariyle muayene istasyonları egzoz muyanesi olmamaış araçları geri gönderiyor bundan dolayı çok dikkat etminizi gerekiyor. ve şuda bi zöz konusu muayene istasyonlarının etrafında trafik polisleri zulada bu size herşeyi anlatıyor son güne bırakmayın

Eksoz pulu ile polisin ne alakasi var?

egzos pulunu dememiş heralde arkadaşımız demek istediği muayneniz geçince yaptırmaya giderken polise yakalanabilirsiniz demek istiyor heralde..;)

yakalasın :) 49 tl yazıo 15 gün daha uzuyo muayene yaptırma süren ceza yazıldığı günden itibaren ;) benim gecen ayın 3ü falandı sanırım bittiğinde hehe

randevu alıp gidince çok rahat hiç sıra beklemeden hallediliyor.. bence bitmeden önce yaptırmak lazım.. ben 15 gün önce gittim muayne bitmeden..;)

benim muayenem 2 yıl önce bitti valla allahtan konyada denetim sıkı değil

benim muayenem 2 yıl önce bitti valla allahtan konyada denetim sıkı değil
Biri balık mı dedi :kop:? Arkadaşın bahsettiği egzos emisyon pulu.

arkdaslar bn dun aracı muayneye gotrdum egsoz pulu yokmus aracın vızeden gectı ama vıze pulu yapıstrmadılar pulu alıp gleın dedıler fakat ısın ılgınc yanı burda baslıyor tum mıllet ısyanlarda egsoz pulu verılmeye baslanmamıs bu sene yenı pul gelmemıs bu sene bugun pul almaya gıttım adamın dedıgı bakanlıktan yazı geldı 2 emre kadar pul vermıyoruz.. boyle sacma bısey olabılırmı ya 1 ay ıcınde gıtmezsek vıze parası gene yatırcaksın sacma sapan bısey bu ya...

bugün babam muayeneye gitti weee sonuç herşey tamken;

direksiyon kutusundan yağ kaçırıyor die ağır kusurlu...ki oda günde 3 damla kaçırıyor.bide altına eklemişler

-direksiyon:hidrolik yağ kaçakları (ağır kusur)
-el freni:tek taraflı (hafif kusur)
-camlar:sonradan film yapıştırılmış (hafif kusur)
-eksoz:kaçırıyor (hafif kusur)
-eksoz: paslı (hafif kusur)
-sıvı gaz sistemi:camlar üzerinde ikaz işaretleri yok (hafif kusur)
-motor:yağ kaçakları (hafif kusur)
-şanzıman:yağ kaçakları (hafif kusur)

ki kaldı ki bi arkadaşım 74 üstü kesili vosvos u hiç muayeneye sokmadan geçirdi.kağıtta da new bettle cabrio yazıyor... :)

arkadaşlar sizce karnem nasıl_?

egzos pulu yok diye benimde hafif kusur yazmışlardı kağıda o zaman demişdim bunlar bunu mecburi hale getirir ordanda milleti yolarlar başlamışlar..

benimde sis farının ordan kablo sarkıyormuş elektrik donanımı falan yazdılar arabayı sanaiye götürdüm lifte kaldırdım sarkan kablo falan yok köşeden geçen opelin kendi orjinal kablosu var adamlar onlara sarkan kablo demiş.. ne diyim adamlara şimdi cehalet işde...

Geri