Şaka gibi hırsızlık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan flyer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

flyer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba, 2012 model hb astra j aracım var. Bi arkadas rica etmişti eşya taşımak için ona yardım ediyordum. Masa sığsın diye arka koltukları falan yatırmıştım tabi arkadaki pandizotu da çıkarmıştım. Neyse sorunsuz bi şekilde eşyayı taşıdık. Eşyaları arabadan indirirken pandizotu da arabanın yanına koymuştum. Eşyaları içeri taşıdık asansöre falan yükledik derken bi geldim, biri pandizotu almış gitmiş. Sinirimden ağlasam mı gülsem mi bilemedim de. Ankarada yaşıyorum ama ankaralı değilim o yüzden yol yordam da pek bilmiyorum burada. Bu pandizotu ben nerden bulabilirim? Genelde ses sistemi için değiştiren arkadaşlarda da olabilir. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

Ynt: Şaka gibi hırsızlık

Geçmiş olsun.... Pandizotu bence çıkmacılara baksan çok uygun fiyata bulabilirsin. Servisden almaya kalksanız dünyanın parasını isterler...

Çalayım da ne çalarsam çalayım mantığı bu. İnşallah satın almaya gittiğiniz çıkmacıda kendi malınızı satın almazsınız.

geçmiş olsun cidden artık hırsızlığın sınırı yok,bizim apartmandada zemin katta asansörün yanında duran otomatik oda parfümü cihazını çalmışlardı.Ne yapacaklarsa artık.

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Zihniyet insanı dumura uğratıyor. Şimdi bunlar utanmadan size gelip satmaya da kalkarlar.

çok geçmiş olsun, aslında bir şey yazacağım ama terbiyem el vermiyor siz anladınız, o pandizotu.. Namaza giderken kapı kilitlenmeyen memlekette güven duygusunu bitirdiler...

oha be oha.yakında içinde şöför olan arabayı da çalacaklar!

geçmiş olsun ,alan kişi vücudunun münasip bir yerindeki açıklığa kapak yapacak heralde  31agryyy

ulas79 link' Alıntı:
geçmiş olsun ,alan kişi vücudunun münasip bir yerindeki açıklığa kapak yapacak heralde  31agryyy
+1

Gerçektende ne yapacaksa onu, töbe töbee...

Geri