SAG-SOL HOPARLÖR ETRAFI KROM ÇITA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nzmgkcng
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nzmgkcng

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar merhaba cok ilginç olucak ama ben hoparlörlerin etrafında olan krom çıtalardan arıyorum. Aracım makyajı kasa sport.. Bakmadığım yer kalmadı ama malesef yok:( bilen eden duyan varsa yada aracını satarken söküp bana vermek isteyen olursa :)) beni cok mutlu eder, şimdiden teşekkür ediyor herkese iyi forumlar diliyorum..
Istediğim sey tam olarak şu
http://yarimdebriyaj.com/galeri/albums/opel-astra-gtc-testi/dsc_1828.jpg

Ynt: SAG-SOL HOPARLÖR ETRAFI KROM ÇITA

önler için mi arka hoparlörler icin mi?

oov ben  de bundan aramak istiyorum  ;D

Bende çok aradim,yurt dışı siteleri dahil yok

Bulursanız bende istiyorum :) Olmadı yaptıralım forumca kromcuya :D

On hoparlörler icin Emrah. Arkadaslar konu açarken cok mu absürd diye tereddüt etmedim degil, ama yalnız degilmisim cok sevindim:))) ebay, aliexpress kesinlikle yok. Kromcu yapar mi bunu beyler?

Ölçüleri düzgün alıp verirsek yapılır.Sıkıntı yapılması değil nasıl duracağı.Orjinalde büyük ihtimal gömülüdür bunlar.Yani ufakta olsa giricek yeri vardır.Bizdekinde o yer olmadığı için yapıştırma kötü durabilir.Yada yer var mı ki :D

Albertxx yer var abi, etrafinda resmen çıtanın yolu var. Ama opel sagolsun cok matah biseymis gibi donanım çalmış iste

olmayan bişeyin yeri kesin vardır araçlarımızda  :D belki çıtada vardır iyice kapıyı söküp baksa birisi  :D :D

Valla arkadaşlar evım TİTİZ kromun hemen yanı 30 metre falandır:) ıstersenız bır sorayım yaparım derlerse toplu sıparış verırıız benım aractan olcu alsınlar

Geri