sabahları gazda tekliyor

tolgahan kayalı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar arabamı alalı 15 gün oldu 2001 astra comfort ama servisten çıkaramadım, arabam sabahları gazda tekliyor, arıza lambası yanınca ateşleme bobinini 1 arızalı gösteriyor 175 liraya değiştirdim öbür gün aynı arızayı yine verdi yine ateşleme bobini 1 arızalı gösteriyor, beyin arızalı dediler onuda değiştirdim carbon clear yaptırdım üzerinde lovato sıralı sistem var bakımını yaptırdım, yok yok çaresini bulamadım,

anlamadığım nokta neden adamlar garantili iş yapmıyorlar.bobinden değilse eski bobinin sağlamdı sağlam bobini değiştirdiler.madem arızayı bulamıyorsun neden ustasın? ya da bobini bir tak dene eğer bobindeyse sorun sonra değiştir.
başka bir nokta ise:acaba o eski parçaları kimlere 2. el çıkma diye satılıyor?bu ustaların eğitimi yok mu acaba? nasıl usta olunuyor? honda ustalarını eğitime çağırıyor.hatta ustaların aralarında küçük çapta yarışmalar düzenliyorlar.kapı komşumuz eğitimde yapılan yarışmada 1. olmuştu belgenin yanında honda motor hediye etmişlerdi. eline iki takım alan ust olmasa keşke.

bence tüpün enjektörlerini değiştir ondan kaynaklı aynı sorun bende de vadı.bıktım benzinde binmeye başladım tüpcüye gittim sökün bunu diye adam dedi dur bi bakalım biz enjektörleri değiştirmişler araba düzeldi o günden bugüne sorun yok tıkır tıkır calışıyor şeytan kulağına kursun

Geri