sabah sabah arabayı kaldırıma sürttüm

dewilking08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracıma jantları dün itibariyle takmış bulunuyorum ama bgn çamlıcada otopark çıkışında araç kaldırıma daldı.kenarda o kadar yüksek bi kaldırım olduunun farkında deildim dönecek yerim olmadıı için de içten döniyim derken sağ yan tarafı kapı altındaki parçayı kaldırıma sürttüm, aynı şekilde jantların kenarlarının boyasını da aldım.kapı altındaki parça sac desem deil, plastik desem hiç değil.o parça baya bi içine girdi.bir jantın boyası falan kalktı.aşağı yukarı masrafı ne tutar.görünürde çok bişi yok ama gözüme çarpıyor o kapı altındaki parça.buda yeni aracımla ilk kazam hayrlısı olsun....
dsc00245kn8.jpg
dsc00244wa3.jpg

Buyuk Gecmis Olsun

geçmiş olsun mehmet o da nazarlığın olur zaten..
çok masraf çıkartmaz takma kafana...:)

onunla geçmiş olsun ufak birşey fazla masraf çıkmaz

Gecmis Olsun

Aynısı benimde oldu, o parça değişmiyor, büyük servislerde dev mıktanıslı aparatlar var göçüğü çekip düzeltiyorlar,

saolasınız walla bi ark en az 300ytl'den bahsedio:S boya, düzeltme falan.maliyeti tuzlu olursa böle de kullanırım bi süre.ufacık bişi ama göze nası batıo şimdi:)dikkatsiz ben:D

geçmş olsun; vakumun yanında kaynak işide var orda ama hallolur....

İşin içine boya girdimi 250 300 liradan başlıyor zaten bu fiyata yaptırman normal. Geçmiş olsun aracın zayıf noktalarından bitanesi.

Aynısı benimde oldu, o parça değişmiyor, büyük servislerde dev mıktanıslı aparatlar var göçüğü çekip düzeltiyorlar,

peki ne kadara mal oluyor.kaskoda haasarsızlığa girişmeye değer mi yoksa kendm yaptırsam da olur mu...

Geri