Rüzgar sesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selcukuygur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracımda 180 km den sonra aşırı rüzgar sesi duyuyorum.sorun nerde acaba arkadaşlar. yoksa bendemi:)

Aracımda 180 km den sonra aşırı rüzgar sesi duyuyorum.sorun nerde acaba arkadaşlar. yoksa bendemi:)

Oluşan türbülansı düşün normal.
Bendede ayni. Fizik kanunu değiştiremeyiz. Ama uçaklardaki gibi yalıtım olsa duyulmaz . Araçlar için yüksek maliyet . Sese katlanılacak. Onunda ayrı bir zevki var.Her geçmiş olduğun km de değişik sesleri duyulması hoş.:)

valla öle arkadaşım.artık yaptığım hızdan değil rüzgarın sesinden tırsmaya başladım.öle tatlı ve dehşet verici bir seski...

allah başka dert wermesin..;)

valla öle arkadaşım.artık yaptığım hızdan değil rüzgarın sesinden tırsmaya başladım.öle tatlı ve dehşet verici bir seski...

Güzel de tutku haline getirmemekte fayda var .
Yerinde ve koşullar uygun görüldüğünde ulaşmamız yararımıza olur. Sevdiklerimizi ve bizleri sevenleride düşünmek zorundayız. Hayırlı sürüşler olsun.:good: :p

80-100 km hız'da rüzgar sesi duyarsan problem arabadadır.180 ve sonrasında rüzgar sesi geliyor diyorsan problem sendedir...

sorun hızda:)

geçende arkadaşın jettasıyla 220-230 falan yaptım fazla bi ses gelmedi.astramla yapınca 180 de hafif kasırga sesi geldi.artık havamı çok rüzgarlıydı bilemicem.Belkide azrailin sesidir ...

geçende arkadaşın jettasıyla 220-230 falan yaptım fazla bi ses gelmedi.astramla yapınca 180 de hafif kasırga sesi geldi.artık havamı çok rüzgarlıydı bilemicem.Belkide azrailin sesidir ...

Yoklamamı çekildi yoksa sana:confused: :kop:
Boş ver sesin keyfini çıkar.:alkis:

yok aga yoklama falanda.hız yapmayı severim ben.arabalardaki farkları kontrol etmeyide.ama genelde 3 veya 4 şeritli otobanlarda kamyonlar en sağdayken hız yaparım.yer ve zaman benim için kaçınılmaz unsurdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri