Rüyalardan anlayanlar,yorum

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
13 ekim 2012 de çok sevdiğim çocukluk arkadaşım, dostum, kardeşim, aileden diyebileceğimiz birini kaybettik, akrabalığımız yok. 4-5 gün önce rüyamda gördüm telefon ediyodu bana konuşuyoduk ama vefat ettiğini biliyorum rüyada ama arıyodu. Farklı şeyler buldum tabirle ilgili anlayan biri vardır bildiği bi site fln dedim. Arıyo İsmi yazıyo telefonda açıyorum o şokla, nbr genç diyo,bende sen neredesin seni çok özledik yerini söyle fln dediğimi hatırlıyorum gerisi yok. sizce tabiri ne olabilir?

usta senden bı dua beklıyo bence otur bı yasın oku ruhuna bıde yakın ıse mezarını bı zıyaret et bence..

kardeş hiç rüya tabirleri sitelerine girmicem. rahmetli anam; ölü, diri getirir derdi. Yani yakın çevrende bir bebek var.

Basınız sagolsun gercekten kotu bir durum,

Tabir tarzı olaylara inanmıyorum , sadece sevdiginizi ve bu yuzden ruyanızda gordugunuzu dusunuyorum...

Bu arada bir hayrolsun'u esırgemıyım...

bende dua bekliyo diye bişey buldum ne kadar doğru bilmiorum,çok özlediğim içinde olabilir belki bilmiyorum :( hayrolsun bakalım.rüyalarım genelde çıkıyo tam olarak.tersi çıktığıda oluyo

Son düzenleme:
usta sen et duanı sımdı al abdestını musaıtsen uykun yoksa oku duanı derım ben

Bilinçaltına attığınız için illa ki ortaya çıkacaktı. Hemen ya da daha sonra...

Rüya tabirlerine itibar etmiyorum. Aslında her şeyi beynimin yaptığını biliyorum. Bazen çok korkulu rüyalar görürüm. Uyandıktan sonra birkaç saat hatta birkaç gün kendime gelemem. Ancak bir süre sonra her şey yerli yerine oturur. Hatta rüyada gördüğüm ince bir ayrıntıyı bile günlük hayatla ilişkilendiririm. Kendi tabirimi kendim yapıyorum yani... :)

Bence arkadaşını çok özlemişsin. Eksikliğini hissetmişsin. Rüyana girmiş derler ya o hesap!

Bilinçaltına attığınız için illa ki ortaya çıkacaktı. Hemen ya da daha sonra...

Rüya tabirlerine itibar etmiyorum. Aslında her şeyi beynimin yaptığını biliyorum. Bazen çok korkulu rüyalar görürüm. Uyandıktan sonra birkaç saat hatta birkaç gün kendime gelemem. Ancak bir süre sonra her şey yerli yerine oturur. Hatta rüyada gördüğüm ince bir ayrıntıyı bile günlük hayatla ilişkilendiririm. Kendi tabirimi kendim yapıyorum yani... :)

Bence arkadaşını çok özlemişsin. Eksikliğini hissetmişsin. Rüyana girmiş derler ya o hesap!
bu rüya dediğin gibi bilinç altı olabilir çok özlediğim için fln ama diğer rüyamda gördüğüm şeylerin çıkması abi? Belki inanmayacaksınız ama bundan seneler önce rüyamda babamların fakültesinin önünden birini tabutla götürüyolardı ve o fakültede hoca tanıdığımız biri 1 hafta sonra kalp krizi geçirdi bizim evde hemde yemekte. ertesi gün kaybettik allah rahmet eylesin onuda tekrar. bu 2012 yaz tatilene gitmeden önce 1-2 hafta önce rüyamda uçuruma uçuyoduk astrayla baya aşağı biyere sanırım ölüyoduk.malatyadan izmire gidene kadar 1300 km yolu nasıl gittik bilmiorum bizimkilerede sölemedim rüyayı ama allahtan rüya çıkmadı.

Geri