ruhsatım geldi ama 1 harf eksik.ne yapmam lazım lütfen yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oguler

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımı şuan bulunduğum ilden değilde farklı bi ilden aldım.1 aydır beklediğim ruhsatım benım adıma nihayet geldi.ama ruhsata O harfini yazmamışlar.kafayı yicem.bi de tatile çıkacam şu günlerde ne yapmam lazım.aracı aldığım ile tekrar gitmeme gerek var mı?bilen vardır mutlaka...

Bırsey olmaz sımdılık trafıkde ama muayıne zamanı tüv degıstırın dıyebılır :(

trafikte bende bişey olacağını sanmıyorum. tüv de ise öncelikle araba alırken doldurduğumuz form varya EK ... adını hatırlamıyorum. ondan birtane doldurup tüv e gidiyorsunuz. kontrol ediyorlar. OK dendiğinde formu imzalayıp size veriyorlar. sonrada trafiğe gidip ruhsatınızı değiştiriyorsunuz... ben böyle biliyorum..

100 küsür lira verip değiştirmeniz lazım

arkadaşlar aracımı şuan bulunduğum ilden değilde farklı bi ilden aldım.1 aydır beklediğim ruhsatım benım adıma nihayet geldi.ama ruhsata O harfini yazmamışlar.kafayı yicem.bi de tatile çıkacam şu günlerde ne yapmam lazım.aracı aldığım ile tekrar gitmeme gerek var mı?bilen vardır mutlaka...
sıkıntı yapmayın hiç bişey olmaz muayene zamanı 46.5 tl ücret ödeyerek tekrar ruhsatı düzelttirirsiniz olur biter

ya dostlar benim merivamı eski ruhsatta 1.6 essantia yazıyordu yeni ruhsatta sadece 1.6 16v yaz,ıyor essantiayı unutmuslaronlardan kaynaklanan sorundan dolayı tekrar para ben mi verecem

ya dostlar benim merivamı eski ruhsatta 1.6 essantia yazıyordu yeni ruhsatta sadece 1.6 16v yaz,ıyor essantiayı unutmuslaronlardan kaynaklanan sorundan dolayı tekrar para ben mi verecem
Bu ülkede memurların yaptığı hatayı nedense hep vatandaşa telafi ettiriyorlar :(.

arkadaşlar aracımı şuan bulunduğum ilden değilde farklı bi ilden aldım.1 aydır beklediğim ruhsatım benım adıma nihayet geldi.ama ruhsata O harfini yazmamışlar.kafayı yicem.bi de tatile çıkacam şu günlerde ne yapmam lazım.aracı aldım ile tekrar gitmeme gerek var mı?bilen vardır mutlaka...
aracımı yeni aldım ruhsatta rengi panacotta gri olmasına rağmen(sarı) ,yakıt tipi lpg li olmasına ve eski ruhsatta işli görüzmesine rağmen sadece benzinli yazıyordu.İşin uhafı sistemde de böle gözüküyordu.Sadece eski ruhsat fotokobisiyle müracaat ettim ruhsattta oynama yaptılar sistemden düzelttiler.Ekstra ruhsat yaprağı parası ödemedim .Sanırım sistem yeni karışıklık oluyor dikkat edin...

Resmi evrak üzerinde tahrifat olmaması gerekir, Eğer araç şasi ve motor numaralarında yanlışlık var ise kesinlikle ruhsatı düzelttirin çünkü çalıntı ve change araçların çoğu bu şekilde oluyor. Sizin araç tertemiz olsa bile karşıda ki insana aracı satarken kişi kuşkucu yaklaşıyor.Sizin durumunuza gelince Kusur karşı tarafın (memurun) fiilinden
dolayı meydana geldiği için bilinçli davranıp ruhsat yaprağınızın DEĞİŞMESİNİ isteyin, ücret talep edilirse kendilerinin hatasından dolayı kaynaklandığını belirtin. Ücret konusunda ısrar edilirse durumu amirine ivediliklen bildirin! zaten trafikçe rutin kontrol çevirmelerinde tahrifat göze çarparsa sizi uğraştıracaklardır! Benim ruhsata tc kimliğimi yanlış yazmışlardı ruhsat yaprağını değiştirttim ve hiçbir ücret ödemedim.

Geri