Rt ve Rotbalans ayarı tavsiyeniz ?

jackburaks

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar rot ve rot balans ayarı yaptırmak istiyorum.zira direksiynum da titreme ve aracta sola cekme var.yozgattayım ben ama ankarayada gidebilirim. burada bosch servisi var acaba orada mı halletsem ankarayamı gitsem çok fark eder mi ? birde fiyatlar ne düzeyde şuan ?

rot kolu ve rot başları değiştiğinde geçenlerde 15 liraya yaptırmıştım ben arkadaşım, balans fiyatından haberim yok, rot ayarından sonra aracımın direksiyonundaki titreme ve sağa çekme düzelmedi, önce balansa sokturup sonra rot ayarına götürmenizi tavsiye ederim muhtemelen sol ön lastiğinizde bir sorun vardır.

balans 30 rot 30 yapılıyor. daha 2 gün önce bizim kantinci ablanın kangooya yaptırdım...

Bu ayarlar için işi bilen bir yer olması yeterli.

işi bilen adama gerek yok artık ya. bilgisayardan arabanın modeline kadar giriyorlar rot için...

ankara için balans 20 lira rot ayarı 20 lira.

balans üstünde olursa daha verimli oluyor

işte tek handikapım yozgatta olmak. burda da güvenilecek tek yer olarak bocsh servis var :( önce balans sonra rot ayarı direksiyondaki titremeyi düzeltir diosunuz anladığım kadarıyla.sol ön latikte ne gibi sorun olabilir ?

arabayı aldığımda sadece 120 civarı bir titreme vardı sağ yada sol tabla değişti tamamen kalkmıştı sorun. zaten rota girince arabada başka bir sorun varsa söylerler. bosch servisleride güvenilirdir ;)

bence hemen yaptırın gerçekten fark ettriyor... eski lastiklere belki 1 yıldır yaptırmamıştım, yeni lastik takılıp yapılınca 140 da bile direksiyonda en ufak titreme yok... yapılmadan önce 100 de başlıyordu...

Geri